Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Μεταγραφές τέλος για τον Ολυμπιακό την παρούσα περίοδο

Μεταγραφές τέλος για τον Ολυμπιακό την παρούσα περίοδο. Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων», Βαγγέλης Μαρινάκης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης της κοπής της πίτας του συλλόγου, μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και ξεκαθάρισε πως μετά από συζήτηση του με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αποφάσισαν πως δεν θα γίνει καμιά περαιτέρω μεταγραφική κίνηση τον Ιανουάριο. Παράλληλα, εξέφρασε και την ικανοποίηση του για τη νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου στο μπάσκετ.
«Είχαμε μία ολιγόλεπτη συνάντηση με τον προπονητή μας. Ο κύριος Βαλβέρδε είναι ο αγαπημένος μας προπονητής, που δεν θέλει να χαλάει χρήματα. Οι μεταγραφές έχουν τελειώσει και προχωράμε όλοι μαζί. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και προχωράμε για το πρωτάθλημα. Η ομάδα δουλεύει σκληρά και θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει ακόμη πιο σκληρά για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό», δήλωσε ο
ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων»,
Παράλληλα, δεν έκρυψε και την ικανοποίησή του για τη νίκη της ομάδας μπάσκετ στο ντέρμπι «αιωνίων». «Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη στο μπάσκετ επί του Παναθηναϊκού», τόνισε σχετικά.
Μετά και από αυτή την εξέλιξη, «τελειώνει» οριστικά το θέμα της απόκτησης του Μπερνάρ Κουμορτζί από τον Πανιώνιο, με την υπόθεση του Γκανέζου να… βρισκόταν μέχρι τώρα στον αέρα.
"Δυνατά... και Ολυμπιακά"
Νωρίτερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης πέρα από τις ευχές για υγεία προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ έστειλε το δικό του ηχηρό μήνυμα-σύνθημα: “Πάμε για το πρωτάθλημα. Όλοι μαζί, δυνατά και Ολυμπιακά, θα το πετύχουμε!”. Οι τυχεροί που κέρδισαν τα φλουριά της πίτας ήταν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γιώργος Γκαλίτσιος.
Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκαν, φυσικά, όλοι οι ποδοσφαιριστές των “ερυθρόλευκων” καθώς και όλο το τεχνικό τιμ και τα περισσότερα μέλη της διοίκησης. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πρώτη φορά ως πρόεδρος του Ολυμπιακού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και έστειλε τις ευχές του για υγεία αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
"Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τους προπονητές για την πολύ καλή παρουσία της ομάδας. Θέλουμε να συνεχίσουμε το 2011 όπως ακριβώς τελειώσαμε το 2010. Πάμε γερά, πάμε για πρωτάθλημα! Μου άρεσε στα δύο τελευταία παιχνίδια που ήσασταν ενωμένοι, που σας έβλεπα αγκαλιασμένους. Θέλω να συνεχίσετε ενωμένοι ως ομάδα και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πάμε δυνατά και Ολυμπιακά".
Στους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Γιώργο Γκαλίτσιο "'έπεσαν" τα φλουριά της πίτας του Ολυμπιακού. Οι δύο παίκτες κέρδισαν από 10.000 ευρώ, αλλά θα τα δώσουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Επίσης κέρδισαν δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου από 1.000 ευρώ κι ένα μέλος του προσωπικού που θα πάρει 500 ευρώ.
"Πολύ καλό το κλίμα στην ομάδα"
Ο Γιώργος Γκαλίτσιος είπε στο περιθώριο της εκδήλωσης: «Είναι πολύ καλό το κλίμα στην ομάδα. Είναι οικογενειακό και φαίνεται και μέσα στο γήπεδο». Για το ματς με τον Πανσερραϊκό τόνισε: «Όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι. Θα πρέπει να κερδίσουμε για να διατηρήσουμε τη διαφορά των 5 βαθμών». Τέλος σε προσωπικό επίπεδο επεσήμανε: «Ταλαιπωρήθηκα από ίωση τον τελευταίο καιρό, αλλά είμαι καλά και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα».
Από την πλευρά του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τόνισε: «Ελπίζω να είμαι τυχερός κι εγώ και η ομάδα. Καλή χρονιά με υγεία και να πραγματοποιηθούν τα όνειρά μας. Το κλίμα είναι άριστο αυτή τη στιγμή και πριν ήταν. Είμαστε δεμένοι, μια οικογένεια και στα εύκολα και στα δύσκολα και πρέπει να το δείχνουμε στο χορτάρι. Και το δείχνουμε?»
Για τις απουσίες που κατά καιρούς ταλανίζουν την ομάδα τόνισε: «Υπάρχουν και προβλήματα, αλλά υπάρχουν παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να αναπληρώσουν τα κενά και το αποδείξαμε και στο παρελθόν
πηγη: http://www.pireasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: