Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Εξέδιδε το 12χρονο παιδί της


Με σποράκια, καφέδες και τσιγάρα ξεγελούσε ένα μικρό κορίτσι, ένας ηλικιωμένος άνδρας στο Ηράκλειο, προκειμένου να ικανοποιεί τις..... σεξουαλικές ορέξεις του.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ηρακλείου συνέλαβαν δύο αλλοδαπές γυναίκες, ηλικίας 46 και 23 ετών, μητέρα και κόρη, με την κατηγορία της μαστροπείας σε βάρος της κόρης κι αδερφής τους, αντίστοιχα. Παράλληλα συνελήφθη και ο 66χρονος άνδρας για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής.

Κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών που περιήλθαν σε Αστυνομικό του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου, Αστυνομικοί της Υ.Α Ηρακλείου εντόπισαν στις 31 Δεκεμβρίου 2010, σε απομονωμένο και σκοτεινό σημείο τον 66χρονο να βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητό του, μαζί με 12χρονη ανήλικη και να ενεργεί ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Συγκεκριμένα αφού επικοινωνούσε τηλεφωνικά με τον 66χρονο μέσω του κινητού τηλεφώνου της 23χρονης και μετά από προκαθορισμένο ραντεβού μαζί του, παρέδιδε η ίδια από το σπίτι της, την ανήλικη κόρη της προκειμένου ο 66χρονος να ενεργήσει ασελγείς πράξεις σε βάρος της, έναντι του χρηματικού ποσού των 40 ευρώ και διαφόρων υλικών ανταλλαγμάτων, πράξη η οποία είχε τελεστεί τουλάχιστον τρεις φορές κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Όπως προέκυψε, η 46χρονη μητέρα της ανήλικης, με την άμεση συνδρομή της 23χρονης κόρης της, εξωθούσε στην πορνεία τη 12χρονη, έναντι χρηματικής αμοιβής και υλικών ανταλλαγμάτων, όπως τσιγάρα, αναψυκτικά και ξηρούς καρπούς.

Μετά το πέρας των πράξεων του ο 66χρονος επέστρεφε την ανήλικη παθούσα στο σπίτι της και την παρέδιδε στην μητέρα της. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ηρακλείου.

ΠΗΓΗ: CRETALIVE.gr
http://www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: