Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Α(θλητική) Ε(νωση) Κ(ακοδιαχείρησης)...

Απίστευτα πράγματα είναι όλα όσα διαβάζουμε στις 115 σελίδες του διαχειριστικού ελέγχου της BDO. Ενοίκια απίστευτα μεγάλα, μισθοί των προέδρων που δήλωναν "ΑΕΚΑΡΕΣ", τα χαρισμένα χρέη του Ψωμιάδη στην "Ενωση".Η άρνηση του εξωτερικού συνεργάτη να παραδόσει στοιχεία!Και ακόμη δεν έχουμε διαβάσει και αποσαφηνήσει ούτε τα μισά από όσα αναφέρονται στο πόρισμα!

Μάλιστα όπως αναφέρουν το διαδίκτυο πως ο εν λόγω εξωτερικός συνεργάτης είναι ο επί χρόνια λογιστής του Ντέμη Νικολαϊδη. Ωστόσο, από την ΠΑΕ τονίζουν πως θα υπάρξουν οι απαιραίτητες εξηγήσεις. Μάλιστα γίνεται αναφορά σε έναν ποδοσφαιριστή (;) εν ονόματι Δαρσίνο ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 13.750 ευρώ με τον μάνατζέρ του να παίρνει 35.000 ευρώ. Ταυτόχρονα ο Σέρα Φερέρ εισέπραξε 2 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση για την φυγή του από τον "δικέφαλο".

Συνολικά οι ζημιές της ΑΕΚ σε αυτό το διάστημα ανέρχονται στο ύψος των 30.248.348εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς να υπολογίζεται σε αυτό το ποσό η ωφέλεια από την υπαγωγή στο άρθρο 44.

Διαβάστε το απόσπασμα:

"Για τις χρήσεις λήξης 30.06.2005 και 30.06.2006 δεν µας παραδόθηκε το µμεγαλύτερο μέρος των αναλυτικών καθολικών των λογαριασµών και ο έλεγχός µας περιορίσθηκε στα υπόλοιπα των ισοζυγίων µε συνέπεια να µην έχουν διενεργηθεί όλες οι απαιτούµενες ελεγκτικές διαδικασίες και δεν έχουν συγκεντρωθεί επαρκή ελεγκτικά τεκµήρια για το σύνολο των λογαριασµών. Επίσης δεν µας παραδόθηκε το βιβλίο απογραφών και ισολογισµών για τις ανωτέρω χρήσεις.

Η ∆ιοίκηση της ΑΕΚ ΠΑΕ µας διαβεβαίωσε ότι τα λογιστικά στοιχεία (έντυπα και ηλεκτρονικά αρχεία) για τις ανωτέρω χρήσεις δεν έχουν επιστραφεί στην εταιρεία από τον υπεύθυνο για την τήρησή τους εξωτερικό συνεργάτη. Στα πλαίσια αυτά απέστειλε και την από 7/9/2010 εξώδικη δήλωση σύµφωνα µε την οποία καλεί τον εξωτερικό συνεργάτη να προβεί στην άµεση παράδοση των ανωτέρω στοιχείων. Μέχρι και την ηµεροµηνία σύνταξης της παρούσας οι υπεύθυνοι των Οικονοµικών Υπηρεσιών µας δήλωσαν ότι δεν έχουν παραδοθεί τα ανωτέρω στοιχεία στις αρµόδιες υπηρεσίες της ΑΕΚ ΠΑΕ.
Επισηµαίνουµε ότι η σχετική έγκριση της αρµόδιας ∆ΟΥ για την τήρηση των λογιστικών βιβλίων της ΑΕΚ ΠΑΕ στην έδρα του εξωτερικού συνεργάτη επιδόθηκε στην ΑΕΚ ΠΑΕ στις 20.07.2006 µε αριθµό πρωτοκόλλου 23438. ∆εν γνωρίζουµε τον τόπο τήρησης των λογιστικών βιβλίων για την περίοδο µέχρι και την ως άνω ηµεροµηνία".
Κεφάλαιο Θανόπουλος

Είναι αξιοπερίεργο το στοιχείο που δείχνει πως ο Νίκος Θανόπουλος έλαβε το ποσό των 399.115 € για την περίοδο που ασκούσε καθήκοντα προέδρου σε αυτή (2008 με τέλος 2009)!

Τα σπίτια του Ριβάντο και τα ενοίκια που "ζαλίζουν"

Το καλοκαίρι του 2007 η ΑΕΚ αποκτά τον Αρουαμπαρένα ο οποίος, μέχρι να βρει σπίτι, έμενε με την οικογένεια του σε ξενοδοχείο στο Καβούρι. Οι 25 μέρες διαμονής κόστισαν 15 χιλ. ευρώ στην ΠΑΕ! Για τα έξοδα διαµονής του Ριβάλντο και της οικογένειας του, καθώς επίσης και για την προσπάθεια να βρει σπίτι, η ΑΕΚ χρεώθηκε 138 χιλ. ευρώ!

Μάλιστα ο Ριβάλντο είχε δύο σπίτια για να...αλλάζει τον αέρα του με ενοίκια ύψους 8.000 ευρώ! Ο Ενσαλίβα είχε σπίτι με 1.500 ευρώ, ο Μαϊστόροβιτς με 5 χιλ. ευρώ, ενώ η διαμονή του Γκερέιρο κοστίζει σήμερα 2 χιλ. ευρώ το μήνα!

Από τον Δαρσίνο μέχρι τον Ενσαλίβα και τον Μογιάνο!

Δεν φτάνει ο Δαρσίνος για την ΑΕΚ αλλά όλο και διαβάζουμε μεταγραφές φαντάσματα, μεταγραφές με αλλοιωμένες αμοιβές μέχρι και ονομάτων! Συγκεκριμένα  όπως αναφέρει η ΒDO τον Αύγουστο του 2008 η ΑΕΚ πλήρωσε 650.000 για τον τερματοφύλακα Μογιάνο και στην θέση του πήρε τον Πελετιέρι!

http://www.balla.gr/?v=2&dbt=1&aid=26931

Δεν υπάρχουν σχόλια: