Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες της Πετρούλας στο TLIFE για τον ένοπλο που προσπάθησε να την απαγάγει!


Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Πετρούλα, ξημερώματα Χριστουγέννων περίπου στις 2.30 το πρωί. Η Πετρούλα περίμενε την παρέα της ξημερώματα Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη, συγκεκριμένα στην οδό Εγνατία και Συγγρού, όπου ξαφνικά την πλησίασε ένας πεζός άνδρας γύρω στα 40 και της ζήτησε να την ακολουθήσει.

Η Πετρούλα όπως είναι λογικό δεν τον άκουσε κι εκείνος με αυστηρό ύφος της είπε ξανά να τον ακολουθήσει, δείχνοντας γρήγορα μία ταυτότητα λέγοντάς της ότι είναι της ασφάλειας. Η Πετρούλα απάντησε πως δεν μπορεί να γνωρίζει αν είναι αλήθεια και του είπε πως δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει και να μην της ξαναπευθύνει τον λόγο. Τότε εκείνος νευρίασε και έβγαλε ένα όπλο, της το κόλλησε στο στόμαχι, το πίεζε, άρχισε να της μιλάει με βρισιές και αξακολουθούσε να της λέει να τον ακολουθήσει.

Το περιστατικό το παρακολουθούσαν και δύο παιδιά από την αρχή που ήταν σ'ένα περίπτερο αλλά δεν βοήθησαν με κανέναν τρόπο. Τότε για καλή της τύχη ήρθε το αγόρι της που το περίμενε και θα τη συνόδευε εκείνη την ημέρα. Εκείνη την ώρα το αγόρι της Πετρούλας είπε: "Τι γίνεται εδώ; Τι κάνεις;" Και ο θρασσύτατος ένοπλος άνδρας είπε στην Πετρούλα: "Να με θυμάσαι, θα σε βρούνε στα χαντάκια" κι έφυγε περπατώντας.

Η Πετρούλα περιγράφει εκείνες τις στιγμές κι έυχεται να μη συμβούν σε κανέναν άλλον ποτέ. "Είχα παγώσει ολόκληρη, δεν μπορούσα να κάνω καμία κίνηση, Ούτε να τρέξω, ούτε να φωνάξω."

Η Πετρούλα μετά από αυτό, μαζί με το αγόρι της πήγε στο τμήμα Νεάπολης της Θεσσαλονίκης κι έκανε μήνυση. Μάλιστα είδε και πάνω από 2.000 φωτογραφίες σεσημασμένων, αλλά μπερδευόταν και δεν κατέληξε καπου.

"Ευτυχώς για μένα ήρθε το αγόρι μου γιατί αλλιώς θα με βρίσκανε βιασμένη και νεκρή", καταλήγει.

πηγη:www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: