Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Σε πνεύμα εθνικής ομοψυχίας και συναδέλφωσης η συνεδρίαση της Super Λίγκας


Αυτά είναι ματς. Με σασπένς, ανατροπές, απρόβλεπτες ατάκες και παρατρίχα κατς. Στο Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής την Παρασκευή το μεσημέρι, η αίθουσα συνεδριάσεων μετατράπηκε σε πεδίο αντιπαραθέσεων (στην αρχή), σε χώρο..... εκτόξευσης ύβρεων (στη συνέχεια) και παραλίγο σε ρινγκ (στο τέλος). Δηλαδή έγινε της Σούπερ Λίγκας το κάγκελο. Η καταπολέμηση των ξενέρωτων συνεδριάσεων είναι σε άριστο δρόμο. Η ήττα των τεχνοκρατών και λοιπών φτωχών συγγενών υπήρξε απόλυτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, αναφέρθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για τραμπουκισμούς από πλευράς ανθρώπων της Ένωσης. Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ στο Δ.Σ. της λίγκας, Γιώργος Κωνσταντινίδης, χαμογέλασε ειρωνικά και απάντησε πως τίποτα απ’ όλα αυτά δεν συνέβη στο παιχνίδι. 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγινε έξαλλος και χαρακτήρισε τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ «φαιδρό υποκείμενο». Ο Γιώργος Κωνσταντίνίδης του απάντησε: «Έχεις ρίξει πολύ το επίπεδο και σου επιστρέφω όλους τους χαρακτηρισμούς». Σύμφωνα με μαρτυρίες μελών της διοργανώτριας, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού σηκώθηκε όρθιος και με απειλητικές διαθέσεις φώναξε: «Θα έρθω εκεί και θα σε πιάσω από το σβέρκο, όπως έπιαναν οι μπράβοι σας στον Φουστέρ». ..

…
Κάπου εκεί παρενέβη ο Αχιλλέας Μπέος και παίρνοντας το μέρος του Βαγγέλη Μαρινάκη είπε στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού (με τον οποίο έχει κάκιστες σχέσεις εδώ και καιρό): «Εσύ δεν έχεις ούτε 10% στον Παναθηναϊκό. Μπροστινός είσαι. Τι έρχεσαι και μας λες εδώ;». 

«Τι θέλεις εσύ εδώ ρε υπόδικε; Με ποιο δικαίωμα έρχεσαι εδώ μέσα;», τον ρώτησε ο Νικόλας Πατέρας. Ο Αχιλλέας Μπέος δεν ήθελε και πολύ, αλλά χρησιμοποίησε εκφράσεις που έβγαλαν το πρόεδρο του Παναθηναϊκού από τα ρούχα του: «Άσε μας ρε Φιλιππίδη που θα μου πεις τι κάνω εδώ μέσα»! «Εμένα είπες Φιλιππίδη ρε λαμόγιο; Ευτυχώς που δεν έχω το όνομα Μπέος στην κοινωνία, να με κυνηγάει κάθε μέρα η αστυνομία και τα δικαστήρια», του απάντησε ο Νικόλας Πατέρας, για να ανταπαντήσει ο Αχιλλέας Μπέος: «Είσαι και Φιλιππίδης και Μήτσου μαζί. Πόσες μετοχές έχεις ρε;». 

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού… έβγαζε καπνούς και… σηκώθηκε όρθιος. Όπως και πριν, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, έπεσαν πάνω τους τα υπόλοιπα μέλη και η κατάσταση έλαβε σχετικά σύντομα τέλος.

Συνοπτικά τα χθεσινά αποτελέσματα:

Μαρινάκης-Κωνσταντινίδης 1Χ,

Πατέρας-Μπέος διακοπή.

Όλοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία. Ο Βαρούχας θα βλέπει σε βίντεο επιτόπου τις αμφισβητούμενες φάσεις και θα αποφαίνεται.

Ενδέχεται το ματς Πατέρας-Μπέος να συνεχιστεί σήμερα στο ΟΑΚΑ στο περιθώριο της αναμέτρησης ΠΑΟ-Ολυμπιακού Βόλου, γιατί λόγω εορτών δεν υπάρχουν πολλές κενές ημερομηνίες.

Πλέον μέσω του πρωθυπουργού και επόμενου γενικού γραμματέα του ΟΗΕ, έγινε έκκληση στον διεθνή οργανισμό, να αποστέλλει κυανόκρανους σε κάθε συνεδρίαση της Λίγκας . Αν το αίτημα δεν γίνει αποδεκτό θα δημιουργηθεί ειδική αίθουσα με κλωβούς και ειδικά δίχτυα, εις τρόπον ώστε να είναι αδύνατη η σωματική επαφή των παραγόντων.

Εκτός του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ, άλλα τρία ματς σήμερα σε πνεύμα εορταστικό: Εργοτέλης-Σέρρες, Πανιώνιος -Αστέρας Τρίπολης και Καβάλα-Ατρόμητος.

Η αγωνιστική και ο πρώτος γύρος τελειώνουν αύριο με τα υπόλοιπα 4 ματς: Κέρκυρα-ΠΑΟΚ, Άρης-Ξάνθη, Ηρακλής-ΑΕΚ και Λάρισα-Ολυμπιακός, σε ένα ματς που θα κρίνει τον πρωταθλητή χειμώνα. Αν η ομάδα του Πειραιά έχει τον τσαμπουκά του Μαρινάκη δεν φοβάται ούτε κάμπους, ούτε βουνά, ούτε ρουμάνια.

Μικρός Οδυσσέας
ΠΗΓΗ:http://www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: