Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Ο "Ψηφιακός θάνατος" των Star!



Πολλοί είναι οι αστέρες που εξαιτίας εκστρατείας κατά του aids πρόκειται να απέχουν από τα site κοινωνικής δικτύωσης.


Η Lady Gaga, o Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, η Τζένιφερ Χάντσον, ο Ράιαν Σικρεστ, Άσερ, ο Ελάιτζα Γουντ, οι αδελφές Καρντάσιαν και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες της ποπ αλλά και ηθοποιοί συμμετέχουν στην εκστρατεία “Θυσιάστε την ψηφιακή σας ζωή”.

Απώτερος σκοπός της εκστρατείας αυτής είναι οι διάσημοι να απέχουν από τα διαδικτυακά μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέχρι να συγκεντρωθεί ένα εκατομμύριο δολάρια στο ταμείο της φιλανθρωπικής οργάνωσης “Κρατήστε ένα παιδί στη ζωή” που στηρίζει οικογένειες που χτυπήθηκαν από το AIDS σε φτωχές χώρες.

Η εκστρατεία, ξεκινά από 1η Δεκεμβρίου που είναι και Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS ενώ θα πρέπει να τονίσουμε οτι οι περισσότεροι από τους καλλιτέχνες που απέχουν, έχουν εκατομμύρια fan στο Facebook καθώς και πολλούς followers στο Twitter.

Οι δωρεές γίνονται μέσω μηνυμάτων από κινητά, και η Αλίσια Κιζ που είναι η ιδρυτής της φιλανθρωπικής οργάνωσης “Κρατήστε ένα παιδί στη ζωή” για την οποία προορίζονται τα λεφτά που θα μαζευτούν ελπίζει πως θα μαζευτούν πολύ γρήγορα αφού η συμμετοχή των αστέρων είναι μεγάλη.

πηγη:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: