Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Sony Ericsson Z1 PlayStation phone

Έπεσε στα χέρια μου το Sony Ericsson Z1 (στο μενού Settings -> About Phone, αναγραφόταν ως Zeus). Το σχήμα του θυμίζει πολύ το Vivaz, αρκετά στρογγυλεμένες γωνίες και τέσσερα πλήκτρα hard keys στο κάτω μέρος της οθόνης 4 ιντσών. Η συσκευή που......
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....
είδα φορούσε την έκδοση Android 2.3 Gingerbread.

Πολύ καλή αίσθηση η οθόνη αφής, πολύ καλό το multi-touch και γενικά ένα συκγροτημένο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα, παρά του ότι είναι πρωτότυπο. Είδα ένα demo της Qualcomm με κινούμενα γραφικά το οποίο έπαιζε άριστα για κινητό τηλέφωνο! Συγκεκριμένα έδειχνε κάποια τανκς να πυροβολούν ενώ η κάμερα γύρναγε γύρω από αυτά κάνοντας κοντινά πλάνα στις κάνες τους. Η Sony ετοιμάζει το δικό της Application Store με Games για το Sony Ericsson Z1 και όποια άλλα PlayStation κινητά ακολουθήσουν μετά από αυτό.

Σε ότι αφορά τα ρυθμιστικά για να παίζεις τα games. Η επιφάνεια του joypad είναι αυτή ακριβώς που έχουμε δει στη φωτογραφία που έχει διαρρέυσει. Στη μέση του joypad, υπάρχουν δύο μαρκόστενα σημεία με στρογγυλεμένς γωνίες και μέσα σε αυτά υπάρχει από μια ασημί κουκκίδα, αυτά είναι τα joystick! Ναι καλά διαβάσατε είναι εικονικά joystick που δουλεύεουν με την αφή. Επίσης έτσι όπως κρατάς το κιμητό ανοιχτό, με τα δάχτυλά σου πάνω στο joypad, σαν να κρατάς ένα χειρηστήριο του PlayStation, πίσω από την οθόνη υπάρχουν κανονικά τα δύο πλήκτρα αριστερό – δεξί για επιπλέον ρυθμίσεις στο joypad.
Η κάμερα του είναι 8 Megapixels και έχει ένα μικρό στρογγυλό LED flash όπως και το XPERIA X10. Κρατάτω στα χέρια μου το Z1 PlayStation phone που πριν από μερικές εβδομάδες οι φωτογραφίες του έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδύκτιο χωρίς να γίνουν πιστευτές από αρκετούς. Και όμως… it does exist!
Μπήκα στα live wallpapers, τι συνάντηση και αυτή, είχε δύο νέα με τίτλο PSP wallpaper τα οποία μπορούσες να ρυθμίσεις το χρώμα τους και αν ήθελα κάθε πότε μέσα στην εβδομάδα να αλλάζει αυτόματα αυτό.

πηγη:techblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: