Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Sex Files: Το σεξ και οι σχέσεις μέσα από τις πιο πρόσφατες έρευνες....

Οι γυναίκες που το όνομά τους τελειώνει σε ‘’α’’ έχουν περισσότερους ερωτικούς συντρόφουςΜια πρωτοποριακή γαλλική έρευνα που έγινε μέσω διαδικτύου αποκαλύπτει ότι «οι γυναίκες που τα ονόματά τους καταλήγουν σε..... ‘’α’’ έχουν περισσότερους ερωτικούς συντρόφους στη ζωή τους από όλες τις υπόλοιπες.»

Σύμφωνα με τη μελέτη ο μέσος όρος ερωτικών συντρόφων κατά τη διάρκεια της ζωής μιας γυναίκας είναι 4,4 σύντροφοι.

Πράγμα που σημαίνει ότι αν η σύντροφός σας έχει όνομα που τελειώνει σε ‘’α’’ πιθανότατα μιλάμε για αρκετά περισσότερους συντρόφους.

Από την άλλη πλευρά βέβαια πολλοί θα σκεφτούν ότι είναι παρακινδυνευμένο να καταλήξεις σε συμπεράσματα για την ερωτική ζωή μιας γυναίκας βασιζόμενος απλά και μόνο στο όνομα που επέλεξαν να της δώσουν οι γονείς της.

Πού και πώς μας αρέσει να κάνουμε σεξ

Φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι κάνουν πολύ περισσότερα πράγματα από το να δουλεύουν στο χώρο εργασίας τους. Η γυμνή αλήθεια είναι ότι το 17 % των εργαζομένων είχαν έστω και μία σεξουαλική επαφή στο χώρο εργασίας τους, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική έρευνα.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι οι περισσότεροι ενήλικες τη βρίσκουν να το κάνουν στο ύπαιθρο ή σε δημόσιους χώρους: 69 % το έχουν κάνει στο αυτοκίνητο και 28 % είχαν σεξουαλική επαφή σε ένα δημόσιο πάρκο. Άλλοι έχουν δοκιμάσει το σεξ σε τρένο ή λεωφορείο (4 %), σε αεροπλάνο (3 %), σε σχολείο (8 %) και σε τόπο λατρείας (3 %).

Η έρευνα αποκάλυψε επίσης ότι το 21 % ανδρών και γυναικών φαντάζονται κάποιο άλλο πρόσωπο εκτός από τον/την σύντροφό τους όταν κάνουν σεξ, ενώ το 19 % δένονται για περισσότερο πάθος στην κρεβατοκάμαρα.

Το 43% των ανδρών θα ήταν πιο πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό αν η σύντροφός τους ήταν διατεθειμένη να τους το φορέσει. Αλλά όσο γρήγορα μπορεί η απλή πράξη να ξυπνήσει την έξαψη της στιγμής, άλλο τόσο γρήγορα η διαδικασία της εφαρμογής του προφυλακτικού μπορεί να τα καταστρέψει όλα. Στην πραγματικότητα το 43 % των ανδρών δηλώνουν ότι η προσπάθεια να βάλουν το προφυλακτικό είναι ένα σίγουρο ‘’σπάσιμο’’.

Πώς το τυρί ανεβάζει το σεξαπίλ σας

Η κατανάλωση οποιουδήποτε είδους τυριού σας κάνει πιο ελκυστικούς. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει μια νέα έρευνα. Πώς εξηγείται κάτι τέτοιο; Το τυρί είναι ένα σνακ χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες και πλούσιο σε φώσφορο και ασβέστιο, ένας συνδυασμός που μειώνει την οξύτητα στο στόμα σας και αυξάνει την παραγωγή σάλιου, κάτι που βοηθάει στην καταπολέμηση της δυσάρεστης αναπνοής. Και δεν είναι μόνο ότι βελτιώνει την αναπνοή αλλά το τυρί έχει μια φυσική χημική ένωση (φαινυλαιθυλαμίνη), που λειτουργεί ως διεγερτικό, ανεβάζοντας τη διάθεση και την ερωτική επιθυμία.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε μάθει για το σεξ μέχρι την ηλικία των 40

Οι περισσότεροι –αν όχι όλοι- ενδιαφέρονται για μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Μέχρι την ηλικία των 40 επιβάλλεται να έχετε φτάσει σε ένα καλό επίπεδο γνώσεων σχετικά με το τι είναι αυτό που ‘’ανάβει’’ το άλλο φύλο.

Σύμφωνα με ένα πικάντικο άρθρο στο περιοδικό Prevention υπάρχουν 40 πράγματα για το σεξ που οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν μέχρι την ηλικία των 40.

Μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες του άρθρου περιλαμβάνουν πληροφορίες για το πώς το μήκος του πέους δεν είναι τόσο σημαντικό όσο το πλάτος του αλλά και για το πώς οι γυναίκες δίνουν μεγαλύτερη σημασία στο πώς δείχνει το όργανο ενός άνδρα παρά στο πώς το "βάζει".

Το μυστικό για μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ κρύβεται στις αρτηρίες

Μια νέα μελέτη δείχνει ότι το μυστικό για να έχετε μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ βρίσκεται στην πραγματικότητα στις αρτηρίες σας και όχι μόνο στη σωματική επιθυμία.

«Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η επιθυμία στέλνει ένα μήνυμα στον εγκέφαλο και προκαλείται η διέγερση. Αλλά αυτό που οι άνδρες βλέπουν ως σημάδι της αρρενωπότητάς τους είναι απλά θέμα της ροής του αίματος», δήλωσε η ενδοκρινολόγος Δρ Carolyn Allan.

«Γνωρίζουμε ότι περίπου το 75 % των περιστατικών στυτικής δυσλειτουργίας έχει φυσική αιτία και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι πιθανό να οφείλεται σε κάποια ζημιά στις αρτηρίες», πρόσθεσε.

Ας δούμε όμως πώς λειτουργεί το όλο θέμα: Η διέγερση απαιτεί από τα αιμοφόρα αγγεία να έχουν ικανοποιητική ροή αίματος, αλλά οι αρτηρίες που εκτίθενται σε παράγοντες κινδύνου όπως η υψηλή αρτηριακή πίεση, το κάπνισμα ή ο διαβήτης μπορεί να έχουν πρόβλημα να πετύχουν κάτι τέτοιο.

«Ίσως δεν είναι τόσο γνωστό αλλά είναι γεγονός ότι οι ίδιες συνήθειες που κάνουν καλό στην καρδιά κάνουν καλό και στη στύση, ακόμα και σε μεγάλη ηλικία», τόνισε η Δρ Allan.
πηγη:www.men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: