Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Sex από το σπίτι - Επεισόδιο 13o και εορταστικό


Sex από το σπίτι - Επεισόδιο 13o και εορταστικό.
Χριστούγεννα Πρωτούγεννα πρώτη γιορτή του χρόνου, λένε τα παραδοσιακά μας κάλαντα.! Εγώ θα το τροποποιήσω λιγάκι πιο...... πρόστυχα και θα το κάνω Χριστούγεννα Πρωτούγεννα πρώτη ψωλή του χρόνου και η πρώτη ψωλή του χρόνου φίλε αναγνώστη πρέπει να είναι μπερεκετίσια και άκρως απολαυστική για να σου πάει έτσι και η υπόλοιπη χρονιά!

Πρώτο πήδημα του 2011…Μεγάλη υπόθεση !Γι’ αυτό λοιπόν δώστε βάση, δημιουργήστε αισθησιακό περιβάλλον, βάλτε τη φαντασία σας να οργιάσει και προπάντων δώστε τα όλα!!! Είναι σημαντικό πώς θα σου μπει φίλε αναγνώστη η χρονιά αλλά πιο σημαντικό είναι πώς θα μπει και στο γκομενάκι η χρονιά!

Θα σου δώσω λοιπόν απλόχερα και ολόψυχα μερικά tips για το πως θα το καταφέρεις αυτό! Για σένα που έχεις απορίες και δεν σου κόβει και πολύ σε αυτά τα θέματα ο Γιάννης Brandchos είναι εδώ για να σε βοηθήσει και να αποτρέψει πιθανό μπλέξιμο ξεφυλλίζοντας το cosmopolitan και το super Κατερίνα που είναι όλο ανακρίβειες και υποστηρίζει μόνο τα γκομενάκια και εσένα, σαν άντρακλα, σ’ έχει χεσμένο και στην ειρωνία!!!

Συμβουλές ρεβεγιόν

Βήμα 1ο:Πρέπει να αποφασίσεις καταρχάς αν θα περάσεις τη νύχτα της αλλαγής του χρόνου με την κοπέλα σου η με φίλους!

Βήμα 2ο:Αν είσαι μόνος, δεν έχεις κοπέλα και καταλήξεις κάπου με την παρέα σου, αφού μαλώσετε καμιά εικοσαριά φορές για το που θα πάτε, φρόντισε εκεί που θα πάτε να έχει θέμα μπόλικο ή αν δεν έχει θέμα εκεί να έχει θέμα η παρέα που θα πας τουλάχιστον… Εκεί ακολουθώντας τις συμβουλές τον προηγούμενων επεισοδίων sex από το σπίτι προσπαθείς να ρίξεις ένα γκομενάκι για να μπορέσεις να κάνεις το σωστό ποδαρικό! Προσέχουμε το ντύσιμό μας να είναι ανάλογο της περίστασης, να δείχνουμε κομψοί και περιποιημένοι! Προσέχουμε με το ποτό, δεν πίνουμε τον πάτο μας για να μπορέσουμε να μιλήσουμε σωστά στη γκόμενα και να μη λέμε παπαριές! Αν δε γίνει τίποτα απ’ όλα αυτά τελικά ,όταν με το καλό γυρίσεις σπίτι δημιούργησε ένα όμορφο περιβάλλον με μουσικούλα κεράκια βάλε και ένα ποτάκι και με το εορταστικό πρόγραμμα του youporn δώστα όλα για την πάρτη σου αδερφέ! Τουλάχιστον να είναι η πρώτη μαλακία της χρονιάς πολυτελείας για να πάνε έτσι και οι υπόλοιπες!

Βήμα 3ο:Αν έχεις κοπέλα και έχεις αποκλείσει τα δυο παραπάνω βήματα και είσαι αποφασισμένος ότι θα περάσετε τα δυο σας τη βραδιά, πρέπει να κάνεις κάτι πολύ σουπερ δικέ μου για να την εντυπωσιάσεις να της δείξεις πράγματα που δεν βλέπει καθημερινά, να τη κάνεις να νιώσει ξεχωριστή για σένα… Αν δεν διαθέτεις σπίτι δικό σου μπορείς να πας σε κάποιο ξενοδοχείο και δε θέλω μιζέριες τύπου ποιος τη γαμάει τώρα, σιγά μη δώσω λεφτά για ξενοδοχείο και παπαριές .Να είσαι κύριος, κημπάρης!!! Επίσης πολύ σημαντικό είναι να μην ξέρει τίποτα για όλα αυτά και να νομίζει ότι θα περάσει κάπου χαλαρά και μίζερα τη βραδιά της! Επιλέγεις σαμπάνια η ένα καλό κρασί, φρούτα όχι εποχής, μην πάρεις μανταρίνια και πορτοκάλια, πάρε φραουλίτσες, κάνα σταφυλάκι, κανένα ανανά και άμα γουστάρεις και ανωμαλίες πάρε και καμιά μπανανίτσα να βρίσκεται!!!

Υποχρεωτικό το δώρο και δώρο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ένα πολύ πρόστυχο σετάκι εσώρουχα με ζαρτιέρες και προαιρετικά κάνα ερωτικό παιχνιδάκι (πχ δονητής )η αν παίζει κάνα σαδομαζοχιστικό βίτσιο, κάτι ανάλογο της περίστασης! Στο δώρο να περιέχει καρτούλα με λόγια πάθους και ευχές συν υπονοούμενο άμα χρειάζεται! Να είσαι τρυφερός και γλυκός μαζί της πριν αρχίσει το σεξ για να μπορέσει να ξεκλειδώσει το γκομενάκι και να σου δοθεί ολοκληρωτικά! Κατά τη διάρκεια του σεξ κάνε ό,τι θες, δε με νοιάζει καθόλου ο αυτοσχεδιασμός!!! Δεν το συζητάμε βέβαια ότι πρέπει να είσαι καλά ντυμένος , στην πένα, να μυρίζεις ωραία και να τον έχεις καλογυαλισμένο!

Με το καλό να σας μπει και καλά… Χριστούγεννα!!!

Από Γιάννης Brandchos

πηγη:www.ramnousia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: