Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010

Online Χριστούγεννα για μικρούς και μεγάλους!


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ήδη η εορταστική ατμόσφαιρα αρχίζει να φαίνεται παντού. Φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν από αυτό το πανηγύρι οι online τρόποι επικοινωνίας με τον Άη Βασίλη, έτσι ώστε να μπείτε στο Πνεύμα των Χριστουγέννων, μικροί και μεγάλοι!

Ας δούμε παρακάτω μερικούς από αυτούς:

1. Προσωπικό video-μήνυμα από τον Άγιο Βασίλη


Με μια απλή εγγραφή στην υπηρεσία της Disney ανεβάζετε μια φωτογραφία και το όνομα του παιδιού, και ο Άγιος ελέγχει εάν βρίσκεται στη λίστα με τα καλά παιδιά (φυσικά είναι…)

2. Portable North Pole


Ακόμη ένα προσωπικό video-μήνυμα, που μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με την ηλικία του παραλήπτη.

3. Φωτογραφία-απόδειξη του Άγιου Βασίλη


Για τους γονείς που πρέπει να αποδείξουν στα παιδιά τους ότι ο Άγιος υπάρχει πραγματικά, μπορούν να ανεβάσουν μια φωτογραφία τους στην ιστοσελίδα και να την επικολλήσουν σε ένα από τα θέματα της, με ένα μικρό αντίτιμο.

4. Επίσκεψη στο Βόρειο Πόλο


Μία διαδραστική σελίδα με παραμύθια, εκπαιδευτικά παιχνίδια και πολλά άλλα σχετικά με το Πνεύμα των Χριστουγέννων

5. Αποστολή προσωπικού ηχητικού μηνύματος με τη φωνή του Άγιου Βασίλη μέσω email


Απαντήστε σε μερικές γρήγορες ερωτήσεις σχετικά με το όνομα, ηλικία, δώρο κλπ. και η Google δημιουργεί ένα ηχητικό μήνυμα που μπορείτε να αποστείλλετε σε όποιον θέλετε μέσω email.

6. Το επίσημο ερωτηματολόγιο για τα καλά παιδιά12 ερωτήσεις για τα παιδιά, από τις οποίες θα αποφασίσουν τα ξωτικά εάν περιλαμβάνονται στη λίστα με τα καλά παιδιά.

7. Email στον Άγιο Βασίλη


Μια έτοιμη φόρμα με κενά για να συμπληρώσετε μόνοι σας τις πληροφορίες που ζητούνται, και στη συνέχεια σας έρχεται σχεδόν άμεσα μια προσωπική απάντηση με βάση τα στοιχεία που δώσατε.

8. Ακολουθήστε τον Άγιο Βασίλη σε όλο τον κόσμο


Η NORAD σε συνεργασία με τη Google θα ακολουθήσουν το ταξίδι του Άγιου Βασίλη σε όλο τον κόσμο, με τη βοήθεια της υπηρεσίας Google Maps!

[πηγή Mashable]

πηγη:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: