Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Νέοι φορητοί υπολογιστές πολυμέσων σε μέγεθος Netbook


H Lenovo ανακοίνωσε το νέο μέλος που ήρθε να προστεθεί στην οικογένεια ThinkPad.Πρόκειται για το ThinkPad Edge, 11 ιντσών, το μικρότερο κι ελαφρύτερο φορητό υπολογιστή της κατηγορίας, που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των μικρών- μεσαίων επιχειρήσεων, συνδυάζοντας τις επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς στις εφαρμογές, σε ένα μικρό PC.

Περίπου στο μέγεθος χαρτόδετου βιβλίου, το ThinkPad Edge, 11 ιντσών, έχει βάρος λιγότερο από 1,51 κιλό και πάχος 2,5 εκατοστά, κάτι που το καθιστά ελαφρύτερο ακόμα και από μία τσάντα.

Η οθόνη 11.6 ιντσών προσφέρει στους χρήστες άνεση χώρου προκειμένου να δουλέψουν αρχεία office, παρουσιάσεις ή ακόμα να συνδεθούν στην τηλεόραση και να παρακολουθήσουν ταινίες υψηλής ευκρίνειας μέσω της πρόσβασης HDMI. Παράλληλα, το σύγχρονο στυλ και πλήρες μέγεθος του πληκτρολογίου συμβάλουν στη διευκόλυνση του χρήστη κατά τη διάρκεια εργασίας του, ενώ πλέον δεν είναι απαραίτητο να αγχώνεται σε περίπτωση που του χυθεί καφές, αφού το πληκτρολόγιο είναι spill-proof.

Ένας εξαιρετικά δυνατός εκτελεστής
Το ThinkPad Edge, 11 ιντσών, δίνει την δυνατότητα επιλογής επεξεργαστή Intel Core ή AMD Vision Pro Athlon, διευκολύνοντας την εργασία με πολλά αρχεία. Οι χρήστες, πλέον, μπορούν να δουλέψουν πάνω από 7 ώρες, όπου επιθυμούν, λόγω της εκτενούς διάρκειας ζωής της μπαταρίας2 , χρησιμοποιώντας WiFi ή roam 3G ή 4G/WiMAX με Qualcomm Gobi τεχνολογία.

Εξοπλισμένο με επιλογές του λειτουργικού της έκδοσης business class windows 7, μόνο τα PC της Lenovo έρχονται με Εnhanced Experience για τα Windows 7, με την ειδική σειρά για επιχειρήσεις, δίνοντας, έτσι, την δυνατότητα να ανοίγουν αισθητά πιο σύντομα, σε αντίθεση με άλλα.

Παράλληλα, οι τρεις προσβάσεις USB και η κάρτα 4-σε-1 media reader, καθιστούν την συνδεσιμότητα, την φόρτιση και την ανάγνωση αρχείων πολύ απλές διαδικασίες.
Το ThinkPad Edge, 11 ιντσών είναι άμεσα διαθέσιμο μέσω των διανομέων της Lenovo. Διατίθεται σε 3 χρώματα: Μαύρο Glossy, Μαύρο Smooth και Heatwave Κόκκινο.

πηγη:www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: