Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Merry SeXmas: Βάλε το πνεύμα των Χριστουγέννων στο κρεβάτι σου



Χριστουγεννιάτικες στάσεις, σεξ με γιορτινή ατμόσφαιρα, πικάντικα ρεβεγιόν και ότι άλλη ιδέα χρειάζεσαι για περάσεις τις φετινές γιορτές γεμάτες πάθος.


Η πόλη φοράει τα γιορτινά της, μαζί κι εσύ, μαζί κι η Θεία Λόλα. Γιατί λοιπόν να μην μεταφέρεις αυτή την ατμόσφαιρα και στο κρεβάτι σου; πάρε ιδέες, πειραματίσου και ζήσε τα καλύτερα XXXmas της ζωής σου.

Jingle Balls

Οι χριστουγεννιάτικες μπάλες είναι παντού. Τι γίνετε όμως και με τις δικές σου; Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ! Γιατί λοιπόν να μην τις διακοσμήσεις για τις της προσφέρεις σε πιο γιορτινή ατμόσφαιρα; Στα σούπερ μάρκετ θα βρεις μεγάλη ποικιλία από πολύχρωμα γλάσσα και σαντιγί για τις χριστουγεννιάτικες συνταγές. Χρησιμοποίησε τα στο επίμαχο σημείο σου και εξέπληξε την. Κι αφού τελειώσετε με την έκπληξη, φρόντισε να επιλέξεις στάσεις που θα της δίνουν ελεύθερη πρόσβαση στο επίμαχο σημείο σου για μεγαλύτερη απόλαυση.

Αγγελάκια στο χιόνι

Το παλιό κλασσικό και αγαπημένο παιχνίδι των παιδιών. Έλα, ομολόγησέ το, κι εσύ μπαίνεις πολλές φορές στον πειρασμό να ξαπλώσεις στο χιόνι και να κουνάς χέρια-πόδια χαρωπά επάνω-κάτω. Και τι πιο ρομαντικό να το έκανες αυτό μαζί με την κοπέλα σου. Και τι πιο σεξουαλικό να κάνατε σεξ έτσι. Δεν το είχες σκεφτεί ε; Μην σε φοβίζει το κρύο. Φρόντισε να είστε και οι δύο ζεστά ντυμένοι και με ρούχα που να μπορούν ν’ αφήσουν τα επίμαχα σημεία ακάλυπτα. Ένα τζιν παντελόνι για σένα και ένα φορεματάκι για εκείνη είναι ότι πρέπει.

Holly night, Silent Night

Που λέει και το τραγουδάκι. Αυτές τις μέρες έχει την τάση η οικογένεια να έρχεται πιο κοντά. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην είσαι τόσο prive όταν το θέλεις άμα σου κατσικωθεί το σόι σπίτι. Έτσι μπαίνει το αθόρυβο σε λειτουργία. Πρακτικά αυτό σημαίνει σεξ στο μουγκό και χωρίς να τρίζει το κρεβάτι ή να χτυπάει το προσκέφαλο στον τοίχο. Θα μου πεις τώρα που το είδες το γιορτινό κλίμα σ’ όλο αυτό… αλλά τι να κάνουμε. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.

Γάλα και μπισκότα

Τον καημένο τον Άγιο Βασίλη, σ’ όποιο σπίτι και να πάει το ίδιο κέρασμα βρίσκει. Γάλα και μπισκότα. Αμερικάνικο το έθιμο άλλα οι περισσότεροι το έχουμε υιοθετήσει. Άντε ν’ αλλάξουμε το μπισκότο με κάνα μελομακάρονο. Αφού λοιπόν αφήσετε το κέρασμα για τον Άγιο Βασίλη και πάτε να ξαπλώσετε, γιατί να μην κεράσετε και τους εαυτούς. Γάλα και μπισκότα ή μελομακάρονα είναι ιδανικά για παίξετε και να γευτείτε ο ένας τον άλλο πιο γιορτινά. Καλά τα σιρόπια και η σαντιγί αλλά ήρθαν τα Χριστούγεννα!

Τζάκι και καμινάδες

Ο Άγιος Βασίλης έρχεται από την καμινάδα και κάπου εκεί μεταξύ καμινάδας, τζακιού και σαλονιού βρίσκεται και η δική σου απόλαυση. Σεξ δίπλα στο τζάκι! Κλισέ θα μου πεις αλλά οι γυναίκες το λατρεύουν. Και πόσο μάλλον αν είναι και στολισμένο με καλτσούλες, λαμπάκια κτλ. Αν το συνδυάσεις κιόλας με το στοιχείο της αποπλάνησης τόσο το καλύτερο. Βλέπετε ταινιούλα, βάζεις να πιείτε κι ένα κρασάκι, αρχίζεις να την χαϊδεύεις κάτω από την κουβερτούλα του καναπέ και ξαφνικά βρίσκεστε στο πάτωμα. Φρόντισε μόνο να έχεις ένα μαλακό χαλί γιατί δεν σας βλέπω καλά αλλιώς.

Γιορτινό τραπέζι!

Ξέρεις πολύ καλά σε πόσα σπίτια και πόσα ρεβεγιόν θα βρεθείς καλεσμένος φέτος. Ποιος είπε λοιπόν ότι απαγορεύεται το σεξ και τα παιχνίδια σε ξένο σπίτι; Αρχικά φροντίστε και οι δύο να φοράτε κάτι που επαναφέρετε εύκολα, μην σας πάρουν και χαμπάρι. Κατά την διάρκεια της βραδιάς ξεκινήστε να πειράζετε και να προετοιμάζετε το έδαφος είτε λεκτικά είτε και με χάδια αν σας το επιτρέπει ο χώρος. Κάποια στιγμή η καλή σου θα προφασιστεί μια αδιαθεσία και θα τρέξει στο μπάνιο. Σαν κάλος σύντροφος θα πας να δεις τι έχει. Και το παιχνίδι ξεκινά. Προσοχή όμως! Έχετε μόλις 10 λεπτά πριν αρχίσουν να πλακώνουν οι λοιποί συγγενείς.

πηγη:www.men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: