Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Megan Fox: «Θέλω να γίνω μητέρα»


Έξι μήνες έγγαμου βίου συμπλήρωσαν η Megan Fox και ο Brian Austin Green. Το νιόπαντρο ζευγάρι που απ΄ότι φαίνεται απολαμβάνει και με το παραπάνω την κοινή συμβίωση, εμφανίστηκε στο Los Angeles μες τα μέλια.....

Με χαλαρή διάθεσηκαι πολύ casual στυλ, πήγαν για φαγητό και έπειτα έκαναν μια βόλτα στους δρόμους της πόλης. Κατά τη διάρκεια του περιπάτου τους, χαμογελούσαν διαρκώς και φαίνονταν πολύ ερωτευμένοι. Καθώς μάλιστα πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα, οι δυο ηθοποιοί δείχνουν να ανυπομονούν να περάσουν τις πρώτες γιορτές ως παντρεμένοι.




Ο 37χρονος Green που έχει ήδη ένα γιό από προηγούμενο γάμο του, δήλωσε σε συνέντευξη του σε περιοδικό, πως νιώθει «ευλογημένος και πολύ τυχερός» που έχει δίπλα του την Megan Fox. Στο ίδιο μήκος κύματος και η 25χρονη Fox που πρόσφατα παραδέχτηκε ότι λατρεύει την έγγαμη ζωή και ότι«μια μέρα θέλω να γίνω βιολογική μητέρα. Είναι κάτι που θα με κάνει πολύ ευτυχισμένη».




Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που η σέξι ηθοποιός δηλώνει ευτυχισμένη με το γάμο της, μιας και στο παρελθόν έχει παραδεχτεί ότι ο Brian εκτός από σύζυγος της είναι και ο καλύτερος της φίλος: «είμαι πολύ τυχερή που τον έχω δίπλα μου κάθε μέρα. Νιώθω ασφαλής και ολοκληρωμένη. Είναι ο προστάτης μου».
πηγη:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: