Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Οι «Master Chef» στην «Ανατροπή»


Αυτό κι αν είναι... ανατροπή! Πείτε το και διάλειμμα από την πολιτική και οικονομική επικαιρότητα. Οταν δε συνδυάζεται με μια εκπομπή που πλημμύρισε την οθόνη γεύσεις, αρώματα, εικόνες και σασπένς τότε το διάλειμμα γίνεται εκτός από ευχάριστο και πεντανόστιμο!
Ο λόγος για την επιλογή της «Ανατροπής» του Γιάννη Πρετεντέρη η οποία τη Δευτέρα στις 20 Δεκεμβρίου με εορταστική και ανατρεπτική διάθεση φιλοξενεί την κριτική επιτροπή του «Master Chef», δηλαδή τους Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκο και Δημήτρη Σκαρμούτσο, αλλά και την παρουσιάστρια της εκπομπής Ευγενία Μανωλίδου.
Λίγες ημέρες πριν από τον τελικό του μαγειρικού τάλεντ σόου του Mega οι συντελεστές του μιλούν για την εμπειρία τους, τις προσωπικές εντυπώσεις και τα μελλοντικά τηλεοπτικά τους σχέδια. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα προβληθούν βίντεο με μίνι συνεντεύξεις κάποιων παικτών, καθώς και τα καλύτερα στιγμιότυπα αλλά και αποκλειστικά πλάνα από το προτελευταίο επεισόδιο του «Master Chef» στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι παίκτες σε ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι του πρώτου κύκλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: