Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Λουκέτο στο Fix! Απλήρωτοι Διονύσης Μακρής-Χρύσπα!


Πριν από 4 εβδομάδες το πολυδιαφημισμένο σχήμα που ξεκίνησε με τις καλύτερες προβλέψεις δυστυχώς έπεσε θύμα της οικονομικής κρίσης. Παρ' όλο που η...... συμπρωτεύουσα γέμισε με τεράστιες αφίσες σε κάθε γωνιά της πόλης, οι δημόσιες σχέσεις δεν κατάφεραν να αποδώσουν τα αναμενόμενα.

Χωρίς να θέλουμε να θίξουμε την ικανότητα ή το ταλέντο των εν λόγω ερμηνευτών καθώς είναι ένα από τα πολλά σχήματα της φετινής σεζόν που δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις αρχικές προβλέψεις λόγω της κρίσης.

Το περασμένο τριήμερο λοιπόν, πληροφορηθήκαμε ότι το AFIXH (πρώην Fix2) δεν άνοιξε καθόλου κάτι που προκάλεσε τα σχόλια και την κοινή γνώμη της πόλης. Πολλά ακούστηκαν, τσακωμοί -διαφωνίες - μη τήρηση της αρχικής συμφωνίας.

Η αλήθεια όμως βρίσκεται κάπου στη μέση..

Από τη πρώτη μέρα που άνοιξε το συγκεκριμένο μαγαζί, το προσωπικό δεν εξέλαβε ούτε 1 ευρώ ως αμοιβή με αποτέλεσμα όλοι να μείνουνε απλήρωτοι, από τον σερβιτόρο μέχρι και το πρώτο όνομα του μαγαζιού, τον Διονύση Μακρή.

Ανένδοτος ο επιχειρηματίας, δεν είναι ακόμα διατεθιμμένος να εξοφλήσει ούτε καν τις προκαταβολές εφόσον το σχήμα δεν είχε την επιτυχία που ο ίδιος περίμενε.

Το μυστήριο και τα πολλά ερωτηματικά βρίσκονται στο γεγονός ότι ο σύζυγος της Χρύσπας ήταν συνέταιρος στο συγκεκριμένο μαγαζί εδώ και τρεις εβδομάδες με την έναρξη του σχήματος, ο οποίος ''προφανώς'' έπεσε θύμα απάτης.

Ο Διονύσης Μακρής απειλεί να δώσει τέλος σ' αυτήν την ιστορία δια της δικαστικής οδού και δεν αποκλείεται να τον δούμε σε λίγο καιρό, μαζί με τον επιχειρηματία του μαγαζιού να λύνουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Η αλήθεια βέβαια σύμφωνα με τις πληροφορίες του ladolemono είναι ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας συνηθίζει να ρίχνει ''φέσι'' σε όλο το προσωπικό που απασχολεί και στα υπόλοιπα μαγαζιά του.

Το ladolemono ενημερώνεται συνεχώς για το θέμα και για τις εξελίξεις που θα επακολουθήσουν.
ΠΗΓΗ:ladolemono.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: