Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Ράνια της Ιορδανίας: «Σερφάρει» στο Facebook


Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας θα μπορούσε να πάρει το... πρώτο βραβείο στην κοινότητα του Facebook ως το μέλος με τους περισσότερους φίλους παγκοσμίως.
Οι..... 536.118 άνθρωποι που μέχρι στιγμής έχουν γίνει φίλοι της στη διάσημη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης έχουν καταστήσει την προσωπική της σελίδα πρώτη σε επισκεψιμότητα.

Η πανέμορφη βασίλισσα, όχι μόνο έρχεται σε επαφή καθημερινά με τους «φίλους» της, αλλά ενημερώνει τη σελίδα της με θέματα προς συζήτηση, καθώς και με φωτογραφίες της ίδιας και των υπόλοιπων μελών της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας.

Μάλιστα, στα άλμπουμ των φωτογραφιών της υπάρχουν στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τον σύζυγό της, βασιλιά Αμπντουλάχ Β’ της Ιορδανίας, και τα παιδιά τους.

Υπάρχουν μέρες που η βασίλισσα ανακοινώνει και το πρόγραμμα της οικογένειας. Σε μία ανάρτησή της, μάλιστα, αναφέρει πως, όπως κάθε Παρασκευή, έτσι και εκείνη τη συγκεκριμένη, επρόκειτο να πάνε οικογενειακώς για να απολαύσουν Musakhan, ένα αγαπημένο παλαιστινιακό πιάτο.

Αγαπημένες σελίδες

Η Ράνια, μέσα από τη σελίδα της στο Facebook προτρέπει τους διαδικτυακούς επισκέπτες να ενημερωθούν μέσα από άλλες ιστοσελίδες, τις οποίες αναφέρει ως αγαπημένες της.

Ανάμεσά τους, οι επίσημες ιστοσελίδες της Διεθνούς Ακαδημίας του Αμμάν, του Παιδικού Μουσείου της Ιορδανίας, της Εκπαιδευτικής Πρωτοβουλίας της Ιορδανίας, του Βασιλικού Οργανισμού Ενημέρωσης για Θέματα Υγείας και πολλές άλλες.

Η βασίλισσα της Ιορδανίας συμμετέχει επίσης σε πολλές διαδικτυακές συζητήσεις που γίνονται για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, την επιστήμη και την παιδεία.

Η πιο πρόσφατη ανάρτηση που τραβά το βλέμμα του επισκέπτη είναι μία λαμπερή εκδήλωση που έγινε στα ανάκτορα της Ιορδανίας. Σε αυτήν ο βασιλιάς Αμπντουλάχ Β’ απηύθυνε από τον θρόνο του ομιλία, για την οποία η Ράνια δηλώνει πολύ περήφανη.


ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗ
πηγη:real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: