Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Eπιασε τον (αστυνομικό) άντρα της με τον... κουμπάρο



Eπιασε τον άντρα της με τον κουμπάρο τους! Η απίστευτη ιστορία που έχει προκαλέσει σάλο στην Πάτρα ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν η απατημένη σύζυγος, γνωστή κοσμική κυρία της πόλης, αφού συνειδητοποίησε τα όσα είδε να εκτυλίσσονται στο σπίτι της, μετέβη σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου κατηγορώντας τον ένστολο άνδρα της για μοιχεία και ομοφυλοφιλία.Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η άτυχη γυναίκα έπιασε στα πράσα τον αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. με τον κουμπάρο τους. Εδώ και καιρό η σύζυγoς είχε αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με τον άνδρα της, καθώς η συμπεριφορά του είχε αλλάξει τελείως, ενώ το ερωτικό του ενδιαφέρον για εκείνη είχε χαθεί εντελώς τον τελευταίο χρόνο.

Μάλιστα, ο ένστολος είχε αρχίσει να κάνει κολλητή παρέα με τον κουμπάρο, γεγονός που έβαλε σε σκέψεις τη γυναίκα, ότι και οι δυο ίσως είχαν μπλέξει με νεότερες γυναίκες. Ετσι αποφάσισε να ξεκαθαρίσει μια και καλή το... τοπίο και τους έστησε καρτέρι.

Μόλις επέστρεψε από τη δουλειά του ο σύζυγός της, του είπε ότι είχε κανονίσει να πάει σινεμά το βράδυ. Κατά τις 8.00 έφυγε, αλλά αντί για σινεμά μπήκε στο αυτοκίνητό της, το οποίο πάρκαρε λίγο πιο κάτω, ώστε να έχει οπτική επαφή με την είσοδο της πολυκατοικίας της. Μετά από λίγα λεπτά είδε τον κουμπάρο της να φτάνει και να χτυπά το κουδούνι. Αφησε να περάσει ένα εικοσάλεπτο και μετά ανέβηκε κι εκείνη στο διαμέρισμα.

Οταν όμως άνοιξε την πόρτα, τα έχασε... Ο επί δώδεκα συναπτά έτη σύζυγός της και πατέρας των δύο ανήλικων παιδιών τους ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω και προσπαθούσε να κατεβάσει το παντελόνι του κουμπάρου... Οι δύο άνδρες τα έχασαν, ενώ η γυναίκα σε κατάσταση σοκ δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη. Με μηχανικές κινήσεις άνοιξε την πόρτα και άρχισε να τρέχει μέσα στο σκοτάδι κλαίγοντας με λυγμούς. Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: