Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Οι καλύτερες ατάκες από το dvd της Βαβάτση


Οι καλύτερες ατάκες από το νέο dvd της Sirinas με πρωταγωνίστρια τη Βούλα Βαβάτση.

Είναι πολύ δύσκολο να επιλέξουμε τις καλύτερες ατάκες από ένα dvd που είναι γεμάτο από απολαυστικούς διαλόγους.

Καταρχάς από μόνος του ο... Υπουργός είναι όλα τα λεφτά. Για να τον καταλάβετε πρέπει να έχετε μαζί σας ή λεξικό ή ο Ζουράρις να είναι θείος σας.

Ξεκινάμε λοιπόν και... καλή μας τύχη!

1. Το... έργο ξεκινά με τον Υπουργό και τους ανθρώπους του να είναι στο δρόμο, αφού τα λεφτά από τότε που ήτα στα πράγματα τα έφαγε (όπως συμβαίνει και στην πραγματικότητα δηλαδή). Το κορυφαίο είναι οι λέξεις που χρησιμοποιεί. Μερικές εξ αυτών είναι: κεκραμένο, είστε υπέρ το δέον αλησμόνητοι, αλυσιτελής, αποτελμάτωση κ.α.

2. Συνεχίζει με σκηνή όπου θυμάται τις στιγμές στο υπουργείο, με τον ίδιο να λέει στο τηλέφωνο: "Ξέρετε ότι είναι ανακουφίσρτια η κοπέλα".

3. Οι συνεργάτες του είναι με το ξανθό μωρό στο δωμάτιο. Τότε ο Κύπριος λέει: "Θέλει γ@μH$I. Απλά τα πράγματα, 1+1 κάνουν 2".

4. Στο τέλος της... πράξης η κοπέλα τους λέει "μπράβο". Φυσικά εκείνοι σαν κύριοι της απαντούν "μπράβο σε σένα, είσαι και η πρώτη κ@r..oLA". Eνώ στο τέλος της σκηνής πέφτει και η κορυφαία ερώτηση: "Δεν μας είπες σε... ο υπουργός μας;".

5. Αμέσως γίνεται επιστροφή στην φτωχή πραγματικότητα και ο υπουργός λέει "ήρθαν ισχνές, απισχνασμένες αγελάδες, τρόικα, μνημόνιο".

6. Στο... πέσιμο που του κάνουν οι δύο πρώην σωματοφύλακες του, του λέει εκείνος: "άντε ρε ρεμάλια, καζανόβες, καζαμπούμπηδες". Πού τον θυμήθηκε τώρα τον... Ολιζαντέμπε;;;

7. Ο υπουργός βρίσκεται με τη γραμματέα του. Εκείνη μιλάει στο facebook με τις φίλες της και ο υπουργός που βλέπει τον υπολογιστή της λέει "ωραίες φίλες έχεις παιδί μου", του απαντάει η Βούλα (μας) "είναι μικρές για εσάς". Τότε ο... Θεός μας της λέει: "Δεν πειράζει, τα μικρά ψάρια πάνε στο τηγάνι και τα μεγάλα στο ενυδρείο".

8.Αίτημα της γραμματέας... με νάζι φυσικά: "Θα με πάτε στην Ελβετία, να μου μάθετε και... σκι".

9. Όμως το κορίτσι έχει και μια μεγάλη επιθυμία. Να κάνει σάουνα μαζί του και με τις 4 σέξι φίλες του. Ενθουσιασμένος ο υπουργός της λέει ότi θα την πάει στο μουσείο της... ROLEX!!!

10. Στη συνέχεια το Βουλάκι γίνεται επιθετικό. Αφού εμφανίζεται με τα εσώρουχα και αφού κάνει στοματικό σεξ στον Κύπριο συμπρωταγωνιστή της λέει: "Κάτσε καλά, θέλω να σου ξε... τον..."

Από σενάριο, τουλάχιστον, η ταινία παίρνει πρώτο όσκαρ... Αν μη τι άλλο ήταν πρωτοποριακό για το είδος... Άσε, που επιμορφώνει και τους νέους, με τόσες... ξένες λέξεις από τον Υπουργό!

πηγη:www.men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: