Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Άδωνις Γεωργιάδης : «Θα ήθελα να δω την Ευγενία παρουσιάστρια στο CNN»

Σε τηλεοπτική εκπομπή εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης και όπως ήταν αναμενόμενο, ρωτήθηκε για την πορεία της συζύγου του στην τηλεόραση.
«Είμαι πάρα πολύ ευτυχής που η Ευγενία κάνει εκπομπές που κάνουν επιτυχία και απασχολεί όλους εσάς τους ανθρώπους των Μέσων», είπε ο βουλευτής, ενώ..... δήλωσε περήφανος που κατάλαβε «πρώτος αυτό το ταλέντο της»: «Για να συνεχίσει την καριέρα που είχε στη μουσική, έπρεπε να είναι στο εξωτερικό. Και, υπό την έννοια αυτή, η καριέρα της ήταν κάτι που την απασχολούσε τότε. Έτσι, όταν ήρθε η πρόταση για τη «Στιγμή της Αλήθειας», παρόλο που το κόνσεπτ αυτό μου έκανε και ζημιά πολιτική και ήταν και πολύ δύσκολο για μένα, δεν μπορούσα να πω ψέματα, γιατί έβλεπα ότι και ενδιαφέρον θα είχε για τον τηλεθεατή και ότι η Ευγενία «το είχε». Και της είπα τη γνώμη μου».
Όταν ρωτήθηκε για τα επόμενα τηλεοπτικά σχέδια της συζύγου του, ο Άδωνις απάντησε πως δεν είναι εκπρόσωπος τύπου της Ευγενίας, ενώ όταν τον ρώτησαν πιο από τα δύο κανάλια που τη διεκδικούν (ΑΝΤ1 και Mega) θα της ταίριαζε καλύτερα, απάντησε «Εγώ θα ήθελα να τη δω παρουσιάστρια στο CNN!».
πηγη:gossip247.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Άδωνις θα ήταν ο πιο αγαπητός των ψηφοφόρων του ΛΑ.Ο.Σ. αν δεν είχε βγάλει την καλλίγραμμη γυναίκα του Ευγενία στο κουρμπέτι…(σε δημοσιά θέα !!! )

Δεν συμπαθώ τον αρχαιοκάπηλο του κλέους των αρχαίων Ελλήνων , ψευτοέλληνα ΑΔΩΝΗ ,γιατί ανέχτηκε την μαέστρο γυναίκα του Ευγενία (μια κυρία με κλασική παιδεία...) να κάνει τηλεοπτική καριέρα , ρωτώντας πανάθλια ανθρωπάκια αν τον πήρανε ,πως τον πήρανε,που τον πήρανε και γιατί τον πήρανε… και να χορεύει ημίγυμνη στα τηλεοπτικά πλατό προς τέρψιν των μπανιστηρτζήδων (οφθαλμό πορνεία) ,δήθεν για φιλανθρωπικούς σκοπούς… (για να τα αρπάζουν προφανώς οι καναλάρχες … και οι καλλίγραμμες ανάλγητες –αχόρταγες τηλε-περσονες χορεύτριες)

«Και τον Περικλή τον κυβερνούσε η Ασπασία».!!!Μας είπε ο κουμπάρος Πρόεδρος Καρατζαφέρης
( προεδραρα το πιάσαμε το υπονοούμενο για την εταίρα ,εσύ το έπιασες το μήνυμα της κάλπης ???)