Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

blogs, για ποιό λόγο δημιουρήθηκαν

τα blogs δημιουργήθηκαν από την εταιρεία blogger και στη συνεχεια εξαγοράστηκαν από τη google ώστεκαθένας μας να έχει ένα δικό του ΜΛΟΚΑΚΙ, μπλοκ στο ίντερνετ, και να γράφει πράγματα για την καθημερινότητά του και να το μοιράζεται με άλλους αναγνώστες η φίλους του, εφόσον επιθυμεί!
στην ελλάδα δυστυχώς η έννοια παρεξηγήθηκε λιγάκι (τι πρωτότυπο!) και πλέον μας παρέχει πληροφορίες για τα πάντα! έχει γίνει κάτι σαν γρήγορος ρεπόρτερ, ότι γίνεται ανεβαίνει αμέσως στο ιντερνετ και αν το θέμα είναι καλό (πουλάει) τότε το παίρνουν σχεδόν όλα τα Blogs.
από τη μία αυτό είνα καλό,μην λέμε και ψέμματα, όλοι αποκτούν φωνή και λένε τις απόψεις τους, και υπάρχει μία  είδους <<δημοκρατία>>, αλλά η καλύτερη λύση είναι κάτι ενδιάμεσο, να λένε τις απόψεις να σχολιάζουν και γεγονότα και γράφουν και ότι αισθάνονται, πάντα χωρίς να θίγουν!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όποια άποψη και να εκφράζει κάποιος σε ένα blog πάντα θα υπάρχουν αυτοί που έχουν την ακριβώς αντίθετη άποψη. Συνεπώς μερικοί από αυτούς θα θιγούν από την δημοσίευση. Το ποιος είναι σωστός και ποιος όχι δεν μπορείς να το καθορίσεις πάντα με ακρίβεια, άλλωστε οι απόψεις ενός ανθρώπου είναι και τίποτα παραπάνω. Δεν ξαναμπαίνεις στο blog και το πρόβλημα λύθηκε!.

Unknown είπε...

αν υπάρχει αντίθετη άποψη, δεν πρέπει να θίγονται, αγαπητέ <>, όταν λέω να {θίγουν} είναι αυτό που λέει η δημοκρατία, να μην κάνεις κάτι που θα περιορίσει την ελευθερία του άλλου, με λίγα λόγια να μην λέμε ψέμματα να μην κάνουμε σκόπιμες λάθος αναρτήσεις, και να μην κοροϊδεύουμε και μην βρίζουμε και με λίγα λόγια να μην λέμε κάτι το οποίο να είναι ψευδές, συκοφαντία και να μην βρίζουμε, οτιδήποτε ποινικό θα είναι εις βάρος αυτού που το γράφει!

αν βέβαια δεν θέλεις μπορείς απλά και να μην διαβάσεις το Blog μας !

καλό απόγευμα!