Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

"Είμαι ευτυχισμένη με ό,τι έχω στη ζωή"


Είναι από τις λίγες γυναίκες που μπορούν και συνδυάζουν τέλεια την εμφάνιση, την ομορφιά και τη μητρότητα. Η Κάτια Ζυγούλη φοράει την πιο γιορτινή της διάθεση και κάνει τον δικό της απολογισμό για τη.... χρονιά που φεύγει!

«Αυτή τη χρονιά απέκτησα περισσότερη δύναμη. Για να το θέσω πιο σωστά, θα πω ότι κατάφερα να αντλήσω περισσότερη υπομονή από μέσα μου. Ωστόσο συνειδητοποίησα σε προσωπικό επίπεδο ότι μου λείπουν τα ταξίδια, ενώ κατάλαβα ότι ο κόσμος πάει από το κακό στο χειρότερο», δηλώνει η γλυκιά Κάτια στο εορταστικό ΕΓΩ! και συνεχίζει:

«Ευτυχισμένη με κάνει το ότι νιώθω ευγνώμων και τυχερή για ότι έχω στη ζωή μου. Ευγνώμων για την υγεία που έχουν οι άνθρωποι οι οποίοι υπάρχουν στη ζωή μου και τους αγαπώ».Φυσικά από τη συνέντευξη της Κάτια Ζυγούλη δεν θα μπορούσε να λείπει η μικρή Αναστασία αλλά και το όνειρό της να γίνει για δεύτερη φορά μαμά.

«Η μικρή μοιάζει στη μικρή! Είναι ένα πάζλ άλυτο. Έχει πάρει χαρακτηριστικά από όλους μας. Το παιδί πρέπει να νιώθει μοναδικό, δεν είναι καλό να του λες με ποιον μοιάζει. Η μυτούλα είναι δικιά του, τα μάτια είναι δικά του. Δεν χρειάζεται να του λες «έχεις τα μάτια της μαμάς» ή «έχεις το στόμα του μπαμπά». Η Αναστασία είναι μοναδική λοιπόν και μοιάζει με την Αναστασία» ανέφερε.

«Θα ήθελα πολύ ένα δεύτερο παιδί. Είναι μαγικό πράγμα. Παλιότερα, αν μου έλεγε μαμά «Το παιδί μου μίλησε» θα έλεγα: «Εντάξει, και τι έγινε;». Τώρα συνειδητοποιώ πόσο μαγικά είναι όλα. Είναι θαύμα να ζεις την κάθε του εξέλιξη», υποστηρίζει η πανέμορφη Κάτια.

ΠΗΓΗ: ΕΓΩ!
To διαβάσαμε:real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: