Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης όπλων


Στα ίχνη κυκλώματος διακίνησης όπλων βρέθηκαν αστυνομικοί της Αθήνας και των Ιωαννίνων που προχώρησαν στην σύλληψη τριών Αλβανών και δύο Ελλήνων οι οποίοι κατηγορούνται για....... εμπορία όπλων.

Οι συλλήψεις έγιναν στα Ιωάννινα και στις Αχαρνές Αττικής, όταν αστυνομικοί αξιοποίησαν πληροφορίας που είχαν ότι στην περιοχή των Ιωαννίνων και κοντά στα Ελληνοαλβανικά σύνορα κινούνται Αλβανοί και Έλληνες, που οργάνωσαν ομάδα και μεταφέρουν στην Ελλάδα από την γειτονική χώρα, όπλα, σφαίρες και χειροβομβίδες.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τρεις Αλβανούς ηλικίας 18, 20, και 36 ετών, και δύο Έλληνες εκ των οποίων ένας άντρας και μία γυναίκα, ηλικίας 45 και 48 ετών αντίστοιχα.

Συνολικά στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα πολεμικά τυφέκια με τρεις γεμιστήρες και διόπτρες, ένα πολεμικό οπλοπολυβόλο με γεμιστήρα και διόπτρα, δύο πολεμικά τυφέκια τύπου ΑΚ-47 (KALASNIKOV) με γεμιστήρες, το ένα εκ των οποίων με ενσωματωμένη ξιφολόγχη, ένα κυνηγετικό τυφέκιο - δίκαννο, 25 χειροβομβίδες, ένα καπνογόνο, 11 πυροκροτητές και 297 σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από τους αστυνομικούς για τον εντοπισμό και άλλων μελών της σπείρας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Το διαβάσαμε:real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: