Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Τι κάνει η Κιμ με τη μαγιονέζα


Η μαγιονέζα έχει πολλές χρήσεις αλλά η Κιμ Καρντάσιαν και οι αδελφές της που παρουσιάστηκαν σε αμερικανικό σώου, αποκάλυψαν και μία ακόμη, που σόκαρε το κοινό.

Πανικό προκάλεσαν οι αδερφές Kardashian, εμφανιζόμενες σε live show της αμερικανικής τηλεόρασης.
Η Κim και η Khloe αποκάλυψαν σε ριάλιτι την προηγούμενη εβδομάδα ότι εκτός από τα καλλίγραμμα σώματά τους, περιποιούνται και τα ευαίσθητα σημεία τους. Δηλαδή τοποθετούν μαγιονέζα…. Προκειμένου να φαίνεται πιο γυαλιστερά!
Ωστόσο, o Conan Kourtney από την πλευρά του αποφάσισε να συνετίσει τις δύο αδερφές της, λέγοντάς τους ότι «το να λέτε δημοσίως ότι βάζετε μαγιονέζα στην ευαίσθητη περιοχή σας, δεν είναι και ό, τι καλύτερο».
Ακόμα και αν μετά, προσπάθησαν να πουν στο κοινό ότι αστειεύονται, δεν φάνηκε να τις πιστεύει κανείς.
Η Khloe συνέχισε «αλήθεια οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν και να περιποιούνται όλα τα σημεία του σώματός τους».
Στο σημείο εκείνο, η Kim παρενέβη και σοκαρισμένη δήλωσε, «αλήθεια αστειεύεται».
Ωστόσο, πολλά φαίνεται να ήταν τα σχόλια του κοινού και o Kourtney μετέφερε στις νεαρές την απορία, σε τι ακριβώς χρησιμεύει η μαγιονέζα στο ευαίσθητο σημείο τους.
Οι κοπέλες φυσικά απάντησαν «για να είναι πιο αστραφτερό και λαμπερό». Το κοινό έμεινε βέβαια με την απορία… «και για ποιο λόγο πρέπει να είναι λαμπερό ή να γυαλίζει», αλλά οι αδερφές Kardashian δεν είχαν μάλλον προετοιμάσει κάποια απάντηση σε αυτό το σημείο.

πηγη:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: