Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Τι λέει ο παπαγάλος?


Τι να πει και αυτό το κακόμοιρο πτηνό. Με ανύπαρκτο μυαλό σαν όλα τα άλλα ιπτάμενα ζώα είναι, με τη διαφορά όμως ότι έχει ζωντανά χρώματα στα..... φτερά του, όχι ασπρόμαυρα, και το μέγεθος της γλώσσας του που του επιτρέπει να αρθρώνει μερικές λέξεις. Λέξεις ή καμιά φορά εκφράσεις που του έχει δασκαλέψει ο αφέντης του, αυτός ο οποίος ταΐζει τον παπαγάλο, έχει και τον πρώτο λόγο στο τι θα εκστομίσει το άμυαλο πτηνό.

Απλά επειδή ένεκαν της ημέρας, λόγω της πρόκρισης του ΑΡΗ, θυμίζουμε στο αφεντικό του καημένου κατοικιδίου μερικά απλά πραματάκια. Όταν ο ΑΡΗΣ απέκλεισε τη Σαραγόσα και μπήκε στους ομίλους του UEFA, η Ισπανική ομάδα είχε προϋπολογισμό κοντά στα 140 εκατομμύρια ευρώπουλα, ποσό που φυσικά δε μπορεί να αντιληφθεί ο νους του αφεντικού του, γι αυτό και τέτοια μομφή προς το πανέμορφο Ντεσεβό. Προφανώς η μικροφαλλία του, προκαλεί ένα τεράστιο σύμπλεγμα στη μίζερη ζωή του και όλα τα μετρά με το μέγεθος και τα χρήματα. Και ναι, όπως και τότε, ο ΑΡΗΣ απέκλεισε ένα μεγαθήριο ομάδα απο την Ισπανία, και μάλιστα την εν δυνάμει κάτοχο του τροπαίου και υπερπρωταθλήτριας Ευρώπης.

Καημένο μου παπαγαλάκι δε σε είπε κανένας γρουσούζη ούτε κακό, τουναντίον, γελάσαμε πολύ μαζί με τον κύρη σου και αυτά τα “κακά” λογάκια που σου μαθε. Αυτά τα ύπουλα λογάκια που σου πρόσταξε να γράψεις και να κάνει και αυτός το κομμάτι του. Τελικά η μισή ελπίδα πρόκρισης έγινε χιονοστιβάδα που συνεπήρε στο διάβα της όλα τα άσχημα και μολυσμένα σπυριά σαν και του λόγου σας και τα έστειλε στον αγύριστο.Να κάνω ακόμη μια επισήμανση κακόμοιρο ευνουχισμένο παπαγαλάκι μου, η ‘μεικτή” που προφασιζόσουν έστειλε την Αθλέτικο Μαδρίτης και την πρωταθλήτρια Νορβηγίας στα τάρταρα. Φάε τα σποράκια σου και πρόσεχε την επόμενη φορά μη μασάς ξύλα και πέτρες αντί για λιόσπορα.

Μάλλον στα χρόνια που ο εφέντης σου ανακάλυψε το χαζοκούτι της τηλεόρασης, ο Φώσκολος που επικαλείται ήταν στα φόρτε του, εξ ου και το παράδειγμα που μας έφερες. Δε θα σταθούμε στους κατάπτυστους χαρακτηρισμούς που κάνατε σε εν ενεργεία παίκτες της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας, κατάπτυστος και κακόμοιρος και μόνο που τόλμησες να σκεφτείς τέτοις πρακτικές, πόσο μάλλον και να τις δημοσιεύσεις σε ένα τόσο άθλιο μαγαζί. Προφανώς τα ροβίθια που σου ορμήνεψε ο ιδιοκτήτης της σάρκας σου να μας προτείνεις, εσύ τα έφαγες σαν ανόητο και άμυαλο πτηνό που είσαι και σου κάτσαν στο στομάχι. Προτείνω να απολαύσεις για άλλη μια φορά το θρίαμβο της Μαδρίτης και τα SUPER 3 γκολάκια που πέταξε η αρμάδα του ΑΡΗ και σίγουα η κατάθλιψη θα πάρει το βάρος απο το στομάχι σου. Ίσως να σου έρθει να κάνεις και κακάκια επειδή ξέρεις ότι ο Θεός του Πολέμου τιμωρεί αλύπητα τους βλάσφημους.

Πουλάκι μου μη ξεχάσεις ένα μόνο, ότι δεν είσαι καναρίνι σε κλουβί αλλά παπαγαλάκι με μίζερο και αδηφάγο αφεντικό. Όσες κακίες και αν κελαηδήσεις για τους παίκτες του ΑΡΗ και τον σπουδαίο προπονητή του, πάλι τις κουτσουλιές σου θα ξύνεις και θα τρώς όταν πιάσει η μεγάλη πείνα. Συνέχισε να πουλάς εκδούλευση και δίνε το χρώμα των φτερών σου στις ασπρόμαυρες καρακάξες που προσπαθούν να ξεκλέψουν μερικές αντυπώσεις απο τους “μπερδεμένους”.

Ιστορίες με αγάδες και χαϊδεμένους ξέρεις πολλές, καθώς στο δικό σας μαχαλά είναι όλοι τους μαζεμένοι. Αυτοί που φιλούσανε φανέλες άλλων ομάδων αλλά μόλις μυρίστηκαν χρήμα, έσπευσαν να δηλώσουν πόσο “παπαγάλοι” είναι και αυτοί στα πρόβατα. Άξιοι σαν και του λόγου σου πέρασαν πολλοί απο την πατρίδα μας. Στα στενά των θερμοπυλών ήταν ο “Εφιάλτης”, στο Σούλι ήταν ο “Πήλιος Γούσης”. Διαλέξτε ένα ψευδώνυμο ακόμη και καμαρώστε την είσοδο σας στην ιστορία του ΑΡΗ, δικαίως ανήκετε σε αυτή σαν προδότες και επίορκοι που είστε.

Όσο για το που θα πάμε, σε ενημερώνουμε κοτούλα με πολύχρωμα φτερά, πως ο ΑΡΗΣ και το πανέμορφο Yellow Trip μας θα πάει Αγγλία, στο Μάνστεστερ……..


Σταθείτε στα πόδια σας αδέρφια, γευτείτε το νέκταρ αυτής της σημαντικής πρόκρισης και καμαρώστε για ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του αγαπημένου μας συλλόγου. Συνεχίστε να στηρίζετε την προσπάθεια, να οραματίζεστε πάντα ένα καλύτερο αύριο και να στοχεύετε τον ουρανό, γιατί οι πολεμιστές του Θεού του Πολέμου, δεν έχουν ταβάνι. Αφήστε τους άλλους που θέλουν απλά μερικά λεπτά δημοσιότητας και χρήματος, πατώντας την ανιδιοτελή αγάπη και καψούρα μας για τον κιτρινόμαυρο θεό.

ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΠΑΡΑΝΟΙΑ

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ

ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ

Mας το "ταχυδρόμησε":http://arismania.com/portal/wordpress/kkoulgr/2010/12/18/%CF%84%CE%B9-%CE%BB%CE%AD%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CF%82/

Δεν υπάρχουν σχόλια: