Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Μετά το Νταλάρα....ακολουθεί Τζούλια και Σάκης!!!

Έγκυρες πηγές συνεργατών μας αναφέρουν, ότι πραγματοποιήθηκε επαφή του μάνατζερ της κ. Τζούλιας Αλεξανδράτου με το Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο. Ο σκοπός της συνάντησης ήταν να συμφωνηθεί μεγάλη συναυλία της εντός του νέου Ιερού Ναού Αγ. Ανδρέα Πατρών, τα έσοδα της οποίας θα προσφερθούν για..... φιλανθρωπικό σκοπό ενόψει των Χριστουγέννων. Η κ. Αλεξανδράτου πιστεύει ότι η μεγαλοπρέπεια του Ιερού αυτού Ναού ταιριάζει στο lifestyle της και αυτός είναι και ο λόγος που τον διάλεξε. Αναμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα της εποικοδομητικής αυτής συνάντησης, ώστε να προλάβουμε εισιτήρια.

Φήμες θέλουν και το μάνατζερ του Σάκη Ρουβά να διαπραγματεύεται επίσης συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης, θα εξαρτηθεί βέβαια από τις αντιλήψεις του κ.κ. Ανθίμου!Οι μόνες αντιρρήσεις επί του θέματος ίσως παρουσιαστούν από το νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη!!!
Με κάθε επιφύλαξη pentapostagma.gr




ΥΓ: Επειδή ως γνωστόν οι αναγνώστες μας είναι έξυπνοι, σας αφήνουμε να πιάσετε μόνοι σας το υπονοούμενο και να εκφράσετε την άποψή σας επί του θέματος, παρακάτω σε σχόλια. Ευχαριστούμε.

Mας το "ταχυδρόμησε":www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: