Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

Οι μάσκες που αγαπούν οι ληστές!!!!

Μια εταιρεία που πουλά μάσκες προσώπου από σιλικόνη και ενσωματώνονται σε αυτές και ανθρώπινα μαλλιά, υποσχόμενες «ποιότητα ταινίας», βρίσκεται στο επίκεντρο αστυνομικής έρευνας, αφού, όπως διαπιστώθηκε, τα προϊόντα της έχουν καταστεί τα.....
δημοφιλέστερα μέσα μεταμφίεσης των πλέον καταζητουμένων ληστών τραπεζών των ΗΠΑ.
Πρόκειται για την εταιρεία SPFX Masks, η οποία εδρεύει στο Λος Αντζελες και προμηθεύει με τις μάσκες της την κινηματογραφική βιομηχανία του Χόλλιγουντ.
Με ανακοίνωσή της η εταιρεία δηλώνει «υπερήφανη» για το γεγονός ότι τα υψηλής ποιότητος προϊόντα της δείχνουν τόσο ρεαλιστικά, «όχι όμως και για τον τρόπο που χρησιμοποιούνται», αφού περιήλθε σε γνώση της ότι συνδέονται με μια σειρά ανεπίλυτων εγκλημάτων.
Στο Οχάιο, ένας πολωνός μετανάστης, ο Κόνραντ Ντζιέρακ, ομολόγησε την προηγούμενη εβδομάδα την ενοχή του για τη διάπραξη σειράς ληστειών στην αμερικανική αυτή πολιτεία, τις οποίες διέπραξε μεταμφιεσμένος με μια από τις μάσκες της εταιρείας από λευκός άνδρας, ηλικίας 30 ετών σε ένα μαύρο χαρακτήρα, αποκαλούμενο «Ο Παίκτης».
Η μεταμφίεση ήταν τόσο πειστική που η τοπική αστυνομία συνέλαβε από λάθος ένα νεαρό αφροαμερικανό, τον οποίο και κράτησε φυλακισμένο για αρκετούς μήνες. Μάλιστα οι μάρτυρες των ληστειών, μεταξύ των οποίων και έξι από τους επτά τραπεζικούς υπαλλήλους που εκλήθησαν να αναγνωρίσουν από φωτογραφίες τον δράστη, έδειξαν τον άτυχο αφροαμερικανό. «Δείξαμε τη φωτογραφία του μεταμφιεσμένου δράστη στη μητέρα του και ακόμη και αυτή νόμισε πως είναι αυτός», δήλωσε ο αστυνομικός που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: