Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Σκέφτεται παραίτηση ο Πατέρας


Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, έπειτα κι από τη νέα τραγική εμφάνιση και ήττα της ομάδας από τον Ολυμπιακό Βόλο που προκάλεσε και εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο με τη.... λήξη του ματς. Πολύ πιθανόν κατά της διάρκεια της ημέρας να ανακοινώσει την παραίτηση του από την προεδρία της ΠΑΕ ο Νικόλας Πατέρας.

Οι σκέψεις παραιτήσεις δημοσιοποιήθηκαν από την ιστοσελίδα leoforos.gr που είναι φιλικά διακείμενη προς τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και αντλεί πληροφόρηση απευθείας από τον κ.Πατέρα.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού προτίθεται να θέσει την παραίτηση του στη διάθεση του διοικητικού συμβουλίου και κατ' αυτόν τον τρόπο να δει την αντίδραση που θα σημειωθεί. Αν δηλαδή θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από το δ.σ., αλλά και ποια θα είναι η στάση των οπαδών, μερίδα των οποίων αποδοκίμασε το Σαββατόβραδο και τον ίδιο.

Ο κ.Πατέρας είναι άκρως απογοητευμένος από συμπεριφορές του τελευταίου καιρού. Τα απανωτά επεισόδια οπαδών με την αστυνομία, η καταδίωξη του πούλμαν από οπαδούς μετά την αναχώρηση από την Τρίπολη και τα γεγονότα του Σαββάτου με το κυνηγητό των παικτών και την στοχοποίηση ποδοσφαιριστών (Τζόρβας για παράδειγμα), είναι αντιδράσεις ακραίες που έχουν προβληματίσει τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Ο κ.Πατέρας βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ανδρέα Βγενόπουλο για τις όποιες αποφάσεις παρθούν.

Τα πράγματα πιθανώς να οδηγηθούν σε αδιέξοδο, καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει από πουθενά η διάθεση χρηματοδότησης για να κάνει ο Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο ποιοτικές μετεγγραφές που θα του δώσουν λύσεις.

Φερέιρα: Εχουμε πρόβλημα στα αποδυτήρια

Για την κατάσταση τα αποδυτήρια μίλησε στους παίκτες του ο Ζεσουάλντο Φερέιρα μία μέρα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Πορτογάλος προπονητής ξεκαθάρισε ότι περιμένει τις σχέσεις μεταξύ των παικτών να βελτιωθούν ώστε να δημιουργηθεί η απαραίτητη χημεία που θα οδηγήσει σε ανάκαμψη: "Είμαι εδώ ένα μήνα κι έχω διαπιστώσει κάποια πράγματα. Δεν είναι όπως πρέπει στα αποδυτήρια. Η ομάδα πρέπει να είναι πάνω από όλους και πρέπει πρώτα να λύσουμε το πρόβλημα στα αποδυτήρια, τις μεταξύ μας σχέσεις για να βελτιωθεί η εικόνα στο γήπεδο. Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει στο μέλλον γιατί δουλεύουμε σκληρά. Όσο σκληρά δουλεύουμε εμεί, δεν δουλεύει καμία ομάδα στην Ελλάδα. Σας το ξαναλέω να λύσουμε το πρόβλημα στα αποδυτήρια για να αλλάξουμε την εικόνα που μόνοι μας δημιουργήσαμε. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ και μόνο εμείς μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό, ούτε οι οπαδοί ούτε κανένας έξω από την ομάδα".

πηγη:enet.gr

2 σχόλια:

Ats είπε...

Εγώ για ασκεπή πατέρα Νικόλαο τον βλέπω παρά για Νικόλαο πατέρα.

Unknown είπε...

xaxaxaxaxxaxa