Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων


Η απελπισία έδωσε τη θέση της στη συγκίνηση για μια οικογένεια στην Κρήτη. Ο σύζυγος έχασε πορτοφόλι με μεγάλο ποσό στο δρόμο προς την εφορία, αλλά ένας οδηγός λεωφορείου έδωσε τη λύση

Το μεγαλείο της ψυχής του και την γενναιοδωρία του απέδειξε το πρωί της Πέμπτης ένας οδηγός λεωφορείου στην Κρήτη, ο οποίος βρήκε και παρέδωσε ένα πορτοφόλι, με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 1.200 ευρώ. Η είδηση της εύρεσης του χαμένου πορτοφολιού έγινε μέσω ραδιοφωνικού σταθμού.
Έκπληκτοι και πλήρως συγκινημένοι οι κάτοχοί του, επικοινώνησαν αμέσως μαζί του, προκειμένου να τον ευχαριστήσουν θερμά για την ευγενική πράξη του, ενώ με δάκρυα χαράς επαναλάμβαναν ότι "τελικά το πνεύμα των Χριστουγέννων, μας βοηθάει όλους".
Το περιστατικό διαδραματίστηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν μία γυναίκα επικοινώνησε με τον σταθμό Ράδιο Κρήτη και διηγήθηκε την ατυχία που είχε ο σύζυγός της, ο οποίος στο δρόμο προς την Εφορία, έχασε το πορτοφόλι του στην ευρύτερη περιοχή του Μασταμπά.
Tο πορτοφόλι είχε μέσα 1200 ευρώ, τα οποία ο άνδρας επρόκειτο να καταθέσει στην Εφορία. Περίπου δεκαπέντε λεπτά αργότερα, ένας οδηγός λεωφορείου τηλεφώνησε στο Ράδιο Κρήτη, ενημερώνοντας ότι όχι μόνο είχε βρει το πορτοφόλι, αλλά από μέσα δεν έλειπε ούτε ένα ευρώ.

πηγη:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: