Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2010

Επιχειρηματίες επενδύουν στα... διαζύγια!


Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο η κρίση των σχέσεων, φαίνεται πως δεν ήθελε και πολύ για να δημιουργηθεί ένας από τους πιο πρωτότυπους τομείς επενδύσεων. Ο λόγος για τις επενδύσεις στα διαζύγια!

Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, όμως είναι αλήθεια και όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες αρχίζουν να επενδύουν στα διαζύγια. Το εγχείρημα ξεκίνησε δειλά δειλά στην Καλιφόρνια, από κάποιους και σιγά σιγά μετατρέπεταισε τομέα επενδύσεων. Το επιχειρηματικό πλάνο είναι απλό: Κάποιος αναλαμβάνει να καλύψει τα έξοδα του ενός συζύγου σε ένα διαζύγιο, με αντάλλαγμα να πάρει κάποιο ποσοστό από την τελική διευθέτηση.

Έτσι ο επιχειρηματίας αναλαμβάνει να πληρώσει, όλα όσα χρειάζονται για ένα διαζύγιο, όπως η αμοιβή του δικηγόρου, οι εύρεση των μαρτύρων και τα έξοδα του συζύγου, που στηρίζει. Αν και συνήθως οι επιχειρηματίες επενδύουν στις γυναίκες, ένας από τους επιχειρηματίες αναφέρει πως και οι δυο σύζυγοι είναι ίσοι και έχουν ίδιες ανάγκες, αλλά και πιθανότητες να κερδίσουν στην μεταξύ τους κόντρα.

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν κάποιοι που έχουν επενδύσει στα διαζύγια, αλλά η λίστα αρχίζει να μεγαλώνει με γρήγορους ρυθμούς.

πηγη:www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: