Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Πρόσωπο καθαρό και λαμπερό


Μυστικά ομορφιάς για λαμπερή εμφάνιση

Ειδικά όσες ζουν σε μεγαλουπόλεις αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με την επιδερμίδα τους, καθώς οι ρύποι και το καυσαέριο της ατμόσφαιρας επιβαρύνουν και φράζουν τους πόρους του προσώπου. Για ένα καθαρό πρόσωπο πρέπει να εντάξετε στην καθημερινότητά σας τα παρακάτω βήματα.

Καθαρισμός

Οι περισσότερες γυναίκες καθαρίζουν το πρόσωπό τους μόνο το βράδυ, κάτι που δεν είναι αρκετό. Για λαμπερό πρόσωπο χρειάζεται πρωινός και βραδινός καθαρισμός, πριν και μετά το μακιγιάζ αντίστοιχα. Ακόμη και όσες δεν βάφονται, ο καθαρισμός είναι απαραίτητος, καθώς υπάρχουν στην ατμόσφαιρα πολλοί «εχθροί» της επιδερμίδας.


Απολέπιση

Εντάξτε την απολέπιση στο πρόγραμμά σας μια με δύο φορές την εβδομάδα, ώστε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα από επιφάνεια της επιδερμίδας σας. Θα νιώσετε το δέρμα σας πιο καθαρό και μαλακό.

Ενυδάτωση

Επειδή οι ρύποι προκαλούν αφυδάτωση στην επιδερμίδα, είναι απαραίτητη η κρέμα ενυδάτωσης. Χρησιμοποιείτε την κάθε μέρα.

Σωστό μακιγιάζ

Παρά τα όσα πιστεύετε για το μακιγιάζ και το ότι βλάπτει το δέρμα, εκείνο μπορεί να σας προστατεύσει από τους καθημερινούς ρύπους της πόλης. Ένα καλό make up που δεν φράζει τους πόρους σας προστατεύει. Ωστόσο, μην ξεχνάτε πάντα να απλώνετε μια καλή αντηλιακή κρέμα προσώπου πριν το make up.

πηγη:www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: