Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Ποιος μπορεί να ζήσει χωρίς ίντερνετ υψηλών ταχυτήτων;


Ασκεί τη μεγαλύτερη επίδραση στην κοινωνία

Ένα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά επιτεύγματα θεωρείται το ίντερνετ υψηλών ταχυτήτων, που έχει καταφέρει να ασκήσει τη μεγαλύτερη τεχνολογική επίδραση στην κοινωνία την τελευταία δεκαετία, και όχι άδικα αφού τα περισσότερα άτομα δηλώνουν πως δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό.

Σε διαδικτυακή δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ, το 24% από τους 1.950 ενήλικες που συμμετείχε στην έρευνα, ανέφερε ότι το ίντερνετ υψηλών ταχυτήτων έχει την μεγαλύτερη επιρροή στην ζωή τους. Το 22% απάντησε το ίδιο για το Facebook και το 10% για το Google.

Όσον αφορά τον τομέα που πιστεύουν ότι θα υποστεί τη μεγαλύτερη τεχνολογική εξέλιξη το επόμενο έτος, το 24% δήλωσε την οικιακή ψυχαγωγία και το 16% τον ευρύτερο τομέα των υπολογιστών.

Σχετικά με την επόμενη δεκαετία το 43% των ερωτηθέντων προβλέπει ότι η χρήση βλαστοκυττάρων και τεχνικών κλωνοποίησης για τη δημιουργία οργάνων στην μεταμόσχευση θα είναι τακτική.

Τέλος το 40% υποστήριξε ότι τα τσιπ υπολογιστών θα «εμφυτεύονται» στους ανθρώπους για να παρακολουθούν την υγεία τους, ενώ το ίδιο ποσοστό δήλωσε ότι τα ρομπότ θα κάνουν πλέον τις χειρωνακτικές δουλειές.

πηγη:www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: