Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Αστυνομικοί και Ρωσίδες καλλονές



Δύο αστυνομικοί και ένας δικηγόρος εμπλέκονται μεταξύ άλλων στο κύκλωμα σωματεμπορίας το οποίο εξαρθρώθηκε μετά τη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας εχτές στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις.

Δύο αστυφύλακες του Τμήματος Ασφαλείας Κυψέλης κατηγορούνται για συμμετοχή στο κύκλωμα σωματεμπορίας που εξαρθρώθηκε από το τμήμα Anti trafficking της Ασφάλειας. Εναντίον τους διετάχθη Ε.Δ.Ε και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.
Οι δύο αστυνομικοί φέρονται να εισέπρατταν χρήματα προκειμένου να εκδίδουν άδειες εργασίας στις καλλίγραμμες Ρωσίδες που απασχολούνταν στα νυχτερινά κέντρα Strip Show και φέρεται να είχε υπό τον έλεγχό του ο 38χρονος εγκέφαλος του κυκλώματος Α.Γ.
Κατηγορίες αντιμετωπίζει επίσης ένας 27χρονος δικηγόρος από το Χαλάνδρι, ο οποίος με βάση τη δικογραφία μεσολαβούσε ώστε να εξασφαλίζουν άδειες παραμονής οι νεαρές αλλοδαπές που εξέδιδε το κύκλωμα.
Συνολικά έχουν συλληφθεί 51 άτομα, εν των οποίων 19 αποτελούν τον πυρήνα της εγκληματικής οργάνωσης. Κατηγορούνται επίσης άλλα 11 άτομα σε Ελλάδα και εξωτερικό, εναντίον των οποίων έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.
Η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες σε Αθήνα, Λαμία, Βόλο, Λάρισα, Σκύδρα και Φλώρινα.
Ο 38χρονος εγκέφαλος είχε υπό τον έλεγχό του περισσότερα από 6 νυχτερινά κέντρα, ενώ νομιμοποιούσε τα έσοδα μέσω αλυσίδας φούρνων με περισσότερα από 20 υποκαταστήματα.

πηγη:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: