Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Σουτιέν για… διαστημικό στήθος!

Μια χρήση που κανείς δεν περίμενε έχει το έξυπνο αφρολέξ, των καθισμάτων στα αεροσκάφη της NASA. Μέσω αυτού εταιρεία κατάφερε να δημιουργήσει τον ιδανικό στηθόδεσμο για κάθε γυναίκα. Οι ιδιότητες που τον κάνουν να ξεχωρίζει.
Αν και αρχικά σχεδιάστηκε για να...... κάνει πιο άνετα και ασφαλή τα καθίσματα των αεροσκαφών της NΑΣΑ, τώρα προσέχει ένα λατρεμένο από τους άνδρες σημείο του γυναικείου σώματος, το στήθος.
Η ΝΑΣΑ έχει αναπτύξει το έξυπνο αφρολέξ τη δεκαετία του 60 για να κάνει τη ζωή των αστροναυτών πιο άνετη. Μάλιστα αν και ακόμα πειραματίζεται με αυτό το υλικό για πιθανές χρήσεις, σήμερα χρησιμοποιείται για τη δημιουργία στηθόδεσμων.
Κι όμως η μοναδική ικανότητα του αφρολέξ να διατηρεί το μέγεθός του μετά από την πίεση που ασκείται σε αυτό είναι το κλειδί της νέας γενιάς στηθόδεσμων στην Αυστραλία.
“Είναι το νούμερο ένα” λέει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας που τα διανέμει στην αγορά Τιμ Νίλσεν. Μάλιστα το εν λόγω υλικό χρησιμοποιείται σε στρώματα αλλά και σε κράνη μοτοσικλετών.
Στην ουσία κάνει το στήθος πιο πλούσιο καθώς όποτε αυξάνει η θερμοκρασία του σώματος αυτό “φουσκώνει” το στήθος της γυναίκας που το φορά.
Το απίστευτο είναι ότι επειδή το αφρολέξ προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος όσες γυναίκες χάσουν ή πάρουν βάρος δεν χρειάζεται να αγοράσουν άλλο στηθόδεσμο.
Πηγή: News247.gr
To διαβάσαμε:http://www.otherside.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: