Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ηλεία: Για κακή τους τύχη, μέσα στην τράπεζα υπήρχε υπάλληλος!


Νόμιζαν ότι δεν τους έβλεπε κανείς και άρχισαν να παγιδεύουν το ΑΤΜ. Στη συνέχεια όμως τους ''κόπηκε το αίμα''...

Ο λόγος για δύο αλλοδαπούς, που προσπάθησαν να παγιδεύσουν το ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς, με στόχο βέβαια να κάνουν αναλήψεις με τα στοιχεία των πελατών. Όλα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης (21-12-2010), έξω από το υποκατάστημα που βρίσκεται στη Γαστούνη Ηλείας.

Οι δύο δράστες έφτασαν με ένα ασημί Rover και άρχισαν να κάνουν βόλτες γύρω από την τράπεζα. Όσες φορές και αν κοίταξαν μέσα δεν είδαν κανέναν και έτσι αποφάσισαν να βάλουν μπροστά το σχέδιό τους. Τοποθέτησαν στην υποδοχή των καρτών έναν πρόσθετο πλαστικό «αναγνώστη» των στοιχείων της κάρτας και πάνω στο πληκτρολόγιο του ΑΤΜ μια πλαστική μεμβράνη με την οποία σκόπευαν να καταγράψουν τους αριθμούς της κάρτας και το pin που θα πληκτρολογούσε ο κάθε πελάτης.

Μάλιστα, για να βεβαιωθούν ότι ο κωδικός θα καταγραφεί σωστά, είχαν κρύψει σε αθέατο σημείο ένα κινητό τηλέφωνο με κάμερα που «σκόπευε» προς το πληκτρολόγιο! Για κακή τους τύχη όμως, όλα αυτά τα έβλεπε και ένας τραπεζικός υπάλληλος που είχε καθίσει παραπάνω για να τελειώσει τη δουλειά του.

Εκείνος όμως έκανε ένα μεγάλο λάθος. Αντί να ειδοποιήσει την αστυνομία, έχασε την ψυχραιμία του και βγήκε έξω. Έβαλε τις φωνές στους δράστες που σε κατάσταση σοκ, άρχισαν να ξηλώνουν βιαστικά τον μηχανισμό από το ΑΤΜ. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πρόλαβαν να μπουν στο αυτοκίνητό τους και να εξαφανιστούν.

Η αστυνομία προσπαθεί να τους εντοπίσει. Έχει στα χέρια της, τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και τα δαχτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο ΑΤΜ...

πηγη:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: