Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Περιπέτεια για ένα τσιγάρο


Μια κακή συνήθεια είχε σαν αποτέλεσμα τη άδικη σύλληψή του. Aυτό που έμελλε να πάθει ο δύσμοιρος δικηγόρος Μαρκ Μούντι από τη Νέα Υόρκη είναι πραγματικά από τα άγραφα.
Εκεί που..... είπε να απολαύσει ένα τσιγάρο καθισμένος στο περβάζι του παραθύρου του είδε δύο αστυνομικούς να απευθύνονται προς το μέρος του και να τον ρωτούν εάν πρόκειται να αυτοκτονήσει!

Όπως ήταν φυσικό ο 40χρονος έμεινε άναυδος και τους εξήγησε ότι δε σκοπεύει να σκοτωθεί και απλά απολαμβάνει ένα τσιγάρο πριν συνεχίσει τη δουλειά του.

Μάλιστα θεώρησε τελείως γελοίο το περιστατικό, αφού το γραφείο του βρίσκεται στο πρώτο όροφο.

"Εάν ήθελα να αυτοκτονήσω θα διάλεγα καλύτερο μέρος, εάν έπεφτα από δω το πολύ πολύ να έσπαγα κανένα πόδι", είπε.

Ωστόσο οι αστυνομικοί δεν τον πίστεψαν και γρήγορα το κτίριο περικύκλωσαν τρία ασθενοφόρα, τέσσερα περιπολικά και η Πυροσβεστική!

Ο Μαρκ αφού τους επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι κάνουν λάθος τους απαγόρευσε να εισέλθουν στο διαμέρισμά του αλλά εκείνοι κατάφεραν να τον πλησιάσουν και να τον τραβήξουν από το περβάζι πριν του βάλουν τις χειροπέδες.

Αλλά η ταλαιπωρία δεν σταματά εδώ για τον 40χρονο, αφού συνοδεία αστυνομικών τον πήγαν σε ψυχιατρική κλινική, όπου για καλή του τύχη οι νοσηλευτές αναγνώρισαν το λάθος της αστυνομίας και τον άφησαν να φύγει.

Τώρα ο Μαρκ υπέβαλλε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης και ζητά 40.000 δολάρια για τη ψυχική οδύνη.

"Δεν έκανα τίποτε υποστήριξε, ίσως είναι κακό να καπνίζεις αλλά μέχρι στιγμής δεν θεωρείται έγκλημα", είπε χαρακτηριστικά.
πηγη:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: