Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Πάτρα: Μεσήλικας ερωτεύτηκε Αφγανό και ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας


Μια απίστευτη ιστορία ερωτικού πάθους… ομοφυλοφίλων καταγράφει το αστυνομικό δελτίο της Πάτρας που έρχεται σήμερα να αποκαλύψει η εφημερίδα «Ρεπόρτερ». Πριν από περίπου 10 ημέρες ένας μεσήλικας από την περιοχή της..... Αμαλιάδας τηλεφώνησε στην τοπική αστυνομία καταγγέλλοντας τον αιφνίδιο θάνατο ενός αλλοδαπού ο οποίος διαμένει μόνιμα στην αχαϊκή πρωτεύουσα, σε διαμέρισμα που όπως προέκυψε εκ των υστέρων του έχει νοικιάσει τον τελευταίο καιρό ο «καταγγέλλων».

Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση, με αστυνομικούς να προσέρχονται στο διαμέρισμα που διαμένει ο αλλοδαπός ώστε να πραγματοποιήσουν τα προβλεπόμενα. Χτύπησαν λοιπόν το κουδούνι του διαμερίσματος και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τους άνοιξε την πόρτα ένας αλλοδαπός, ο οποίος παρεμπιπτόντως μιλούσε άπταιστα ελληνικά.

Ρώτησε λοιπόν τους αστυνομικούς τι ακριβώς θέλουν στο σπίτι του, με τους αστυνομικούς να του λένε ότι τους δηλώθηκε ο αιφνίδιος θάνατός του. Ο αλλοδαπός αφού αρχικά σάστισε έπειτα από λίγο ζήτησε από τους αστυνομικούς να μάθει ποιος είναι αυτός που το κατήγγειλε στην αστυνομία.

Μόλις οι αστυνομικοί του γνωστοποίησαν την ταυτότητα του καταγγέλλοντος άρχισε να ξετυλίγεται το κόλπο… αλλά και η «αιτία» της καταγγελίας του άνδρα από την Αμαλιάδα. Ο αλλοδαπός λοιπόν αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι με τον συγκεκριμένο άνδρα διατηρεί τον τελευταίο καιρό ερωτικές σχέσεις και επειδή πριν λίγες ημέρες είχαν ένα «καβγαδάκι»… δεν αποκρίνονταν στις τηλεφωνικές του κλήσεις.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι αστυνομικοί ακούγοντας την συγκεκριμένη ιστορία από τον αλλοδαπό έμειναν με ανοιχτό το στόμα αντιλαμβανόμενοι ποιος ήταν ο λόγος που ο άνδρας από την Αμαλιάδα δήλωσε έναν αιφνίδιο θάνατο ο οποίος δεν συνέβη φυσικά ποτέ!
ΠΗΓΗ:http://www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: