Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΕ ΑΕΚ: Λεονάρντο κόψε κάτι...

Η περίοδος χάριτος από τον Μανόλο Χιμένεθ προς τους ποδσφαιριστες έχει περάσει εδώ και αρκετό διάστημα, ωστόσο κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν λένε να το καταλάβουν αυτό. Τέτοιες περιπτώσεις είναι οι Γκερέιρο, Έντερ, Πατσατζόγλου οι..... οποίοι βρίσκονται στην "μαύρη λίστα" του Ανδαλουσιανού, ξέρετε αυτή με τους "αδιάφορους".

Στην ίδια λίστα, ωστόσο βρίσκονται και άλλα ονόματα που μπορεί να μην παρουσιάζονται αδιάφοροι στα ματς, ωστόσο με την απόδοσή τους έχουν σχεδόν απογοητεύσει την διοίκηση και τον προπονητή της "Ένωσης", όπως φυσικά και τον κόσμο.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος ήρθε επί Μπάγεβιτς με στόχο να αποδείξει πως κακώς κάποτε ο Σάντος τον...έδιωξε από την ομάδα Νέων και να γίνει το next best thing της "Ένωσης". Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν συμβαίνει σε καμία περίπτωση ακι παρόλο που ο Βραζιλιάνος έχει βλετιωθεί σε σύγκριση με πέρσι, είναι βέβαιο πως δεν αποδίδει για 400.000 ευρώ που ορίζει το συμβόλαιό του.

Αυτό βλέπουν και στην ΑΕΚ που θέλουν είτε να βρουν ομάδα να των...σπρώξουν είτε, που είναι και η επικρατέστερη λύση στο μυαλό των ανθρώπων της ΠΑΕ, να του πουν "μείνε" αλλά δεχόμενος σημαντική μείωση στα χρήματα που έχει συμφωνήσει. Ο "Λεό" περιμένει να δει τι θα συμβεί και δεν έχει δείξει καμία απολύτως αντίδραση μέχρι στιγμής.
Μας το "ταχυδρόμησε":www.balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: