Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Έπιασαν δουλειά τα ρομποτάκια του Παπαγιάννη...


Μόλις αντιλήφθηκε ο Παπαγιάννης ότι ''φάγαμε'' το φίμοτρό του σε επισκεψιμότητα τον έπιασε πανικός σύμφωνα με στενό του συνεργάτη! Οι πανικόβλητες αντιδράσεις του Γιαννάρα ήταν 2, οι εξής ακόλουθες...

1) Αντέγραψε την μορφή των περισσοτέρων επιτυχημένων blogs (layout) αυξάνοντας και τις αναρτήσεις παράλληλα... ξέρετε τις ''ειδικού βάρους'' απόψεις των δημοσιογράφων που αρθρογραφούν για λογαριασμό του.

2) Ξαναέβαλε μπρος τα ρομποτάκια της Ινδίας και του Πακιστάν!

Βρε κακομοίρηδες, αφού σας έχουν πάρει χαμπάρι όλοι! Γελάει και η κουτσή Μαρία μαζί σας... Δεν υπάρχει μεγάλο site ή blog το οποίο σαν δεύτερη πηγή επισκεψιμότητας να μην έχει την Κύπρο μας! (εκτός από ακόμα ένα blog του ίδιου συναφιού...)

Εσείς παίζετε μόνο Ελλάδα και μετά στο βάθος είναι κάπου η Αγγλία! Είστε αξιολύπητοι ρε Γιαννάκη... Είπαμε να μην ασχοληθούμε μαζί σου, αλλά με τις χοντράδες που κάνεις μας προκαλείς... Να ξέρεις ότι γνωρίζουμε εκ των έσω την επισκεψιμότητά σου, είναι πολύ μικρότερη από αυτή που δηλώνεις και που φαίνεται στο μετρητή σου! Το λέμε για τους αφελείς που εμπιστεύονται την δήθεν μεγάλη προβολή που τους παρέχεις... Α ρε Γιάνναρε παιχτούρα!!!

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Έπιασαν δουλειά τα ρομποτάκια του Παπαγιάννη...
Mας το "ταχυδρόμησε":http://24wro.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

OPAPAGIANIS EINAI GARAGIOZIS KAI STIS IDISIS TOU EXTA 3 EINAI OLES APO FEK POU PSAXNI STO INTERNTET KANENAS KOPRITIS DEN BGENI STO DROMO ::