Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Ποια σταρ τα έβγαλε όλα στη φόρα;




ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ....






Η Gwyneth Paltrow είναι γνωστή για τη λυγερή της φιγούρα και την τολμηρή αίσθηση του στυλ που διαθέτει. Συνήθως οι εμφανίσεις της είναι «μια και μια»,κάνοντας τη διαφορά με έναν πάντα κομψό και καλαίσθητο τρόπο.
Έχοντας επίγνωση των «δυνατών σημείων» της σιλουέτας της, η διάσημη σταρ εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Country Strong», με μια τουαλέτα Emilio Pucci, που κυριολεκτικά «έκοβε την ανάσα» και τόνιζε το λυγερόκορμο σώμα της.
Από μπροστά, η μάξι άσπρη τουαλέτα σκέπαζε ολόκληρο το κορμί της χωρίς να αφήνει ίχνος ακάλυπτου δέρματος, αφού ούτε τα παπούτσια της δεν φαίνονταν.
Ωστόσο, με το που γύρισε, η Paltrow κατάφερε να στρέψει όλα τα βλέμματα στην… πλάτη της,καθώς η πίσω όψη του φορέματος «αποκάλυψε» ένα τεράστιο πλαϊνό άνοιγμα που ξεκινούσε από την πλάτη και έφτανε μέχρι τους γοφούς, ενώ ενωνόταν χιαστή με λεπτά άσπρα κορδόνια.
Επιλέγοντας μαύρα ψηλοτάκουνα παπούτσια δεμένα και αυτά χιαστή, η 38χρονη σταρ κατάφερε να «δαμάσει» το κατάλευκο της φόρεμα, ενώ τα λιτά ίσια καλοχτενισμένα μαλλιά της έδωσαν έναν αέρα κομψότητας στο όλο στυλ.
ΠΗΓΗ:star.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πουλάει την πραμάτια.