Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Σε πελάγη ευτυχίας


Ο διάσημος τραγουδιστής Έλτον Τζον μετά από προσπάθειες ετών, απέκτησε παιδί με τον σύντροφό του. Δεν δόθηκαν πληροφορίες για τη γυναίκα που δέχθηκε να γίνει παρένθετη μητέραΟ Έλτον Τζον και ο σύντροφός του απέκτησαν ένα γιο από παρένθετη μητέρα ανήμερα τα Χριστούγεννα, ανέφερε σήμερα το περιοδικό US Weekly.
Πρόκειται για το πρώτο παιδί του Έλτον Τζον και του Καναδού σκηνοθέτη Ντέιβιντ Φέρνις, οι οποίοι είναι ζευγάρι από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 και το 2005 επισημοποίησαν τη σχέση τους με πολιτική ένωση.
"Είμαστε πανευτυχείς και χαρούμενοι για αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή. Ο Ζάκαρι είναι υγιής και πάει πολύ καλά και εμείς είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι γονείς" φέρεται να δήλωσε το ζεύγος. Το αγοράκι θα ονομάζεται Ζάκαρι Τζάκσον Λέβον Φέρνις-Τζον.
Ο εκπρόσωπος του 63χρονου Έλτον Τζον επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του περιοδικού, διευκρινίζοντας ότι δεν θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία που έκαναν με τη γυναίκα που δέχτηκε να γίνει παρένθετη μητέρα.
Ο Τζον και ο Φέρνις είχαν προσπαθήσει πέρσι να υιοθετήσουν ένα παιδάκι από την Ουκρανία που ήταν φορέας του AIDS όμως δεν τα κατάφεραν αφού η νομοθεσία της χώρας δεν τους το επέτρεψε.

πηγη:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: