Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Επεισοδιακή μεταφορά Ψωμιάδη στον ανακριτή

Με την προστασία ισχυρής αστυνομικής δύναμης αποχώρησε χωρίς να ολοκληρώσει την απολογία του στον ανακριτή ο Παύλος Ψωμιάδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΣΠΙΣ. Η απολογία του θα συνεχιστεί.
Δεκάδες συγκεντρωμένοι ασφαλισμένοι και επενδυτές τον..... προπηλάκισαν κατά τη μεταγωγή του αλλά και κατά την έξοδό του από το γραφείο του ανακριτή στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων , ενώ κατά λάθος επιτέθηκαν και σε βάρος του ανακριτή.

Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν και κατά την αποχώρηση του οικονομικού διευθυντή της εταιρείας Βασίλη Αδαμόπουλου. Ασφαλισμένοι και επενδυτές που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι του πέταξαν καφέδες, νερά και τον προπηλάκισαν, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει συνοδεία αστυνομικών.

Ο Παύλος Ψωμιάδης αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και απάτη.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ το μέλος του Συλλόγου ζημιωθέντων, Νίκος Κεχαγιάογλου, ανέφερε οι ζημιωθέντες ασφαλισμένοι στον κλάδο ζωής ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο.

Χαρακτήρισε την υπόθεση της ΑΣΠΙΣ ως σκάνδαλο που ξεπερνά αθροιστικά τα σκάνδαλα Κοσκωτά, Siemens και Βατοπεδίου μαζί και σημείωσε ότι σκοπός των ζημιωθέντων δεν είναι η καταδίκη του κ. Ψωμιάδη, αλλά η αποκατάσταση των ασφαλιστικών σχέσεων, ώστε να πάρει ο κόσμος τα λεφτά του πίσω.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Κεχαγιάογλου γνωστοποίησε ότι οι ζημιωθέντες θα ζητήσουν την όσο το δυνατό γρηγορότερη εκδίκαση της υπόθεσης.
πηγη:skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: