Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Η συναυλία της ξευτίλας στον Άγιο Παντελεήμονα!! Σιγά ρε Νταλάρα με την γυναίκα σου την Υπουργό....

Καλά ρε Νταλάρα, εσύ και η γυναίκα σου θέλατε να κάνετε την πάρτη σας εκεί, όπως και τα διάφορα ΜΜΕ και οι διάφοροι πλουτοκράτες της περιοχής Κολωνακίου - Κηφισιάς, αλλά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, πως σου επέτρεψαν να γυρίσεις τον πισινό σου προς το Ιερό του ναού???
Βέβαια και ο...... Αρχιεπίσκοπος δεν έχει ακούσει φαίνεται τι έκανε ο Χριστός κάποτε σε κάποιο ναό...μάλλον πρόκειται περί ελαχιστοτάτου και όχι ηγέτου της Εκκλησίας!!!
Ενταση και αποδοκιμασίες
Ένταση πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος της συναυλίας επικράτησε χθες το βράδυ στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα, με στόχο κυρίως τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Δεκάδες πολίτες είχαν μαζευτεί από νωρίς στο προαύλιο και φώναζαν συνθήματα εναντίον του Προέδρου, ενώ ταυτόχρονα μοίραζαν φυλλάδια και ζητούσαν την άμεση απομάκρυνση των μεταναστών από την περιοχή.
Τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όσο και οι άλλοι επίσημοι γιουχαΐστηκαν κατά τη διάρκεια της άφιξής τους, ενώ οι αποδοκιμασίες συνεχίζονταν με αμείωτη ένταση και κατά τη διάρκεια της συναυλίας.
Φραστική επίθεσηΚάποιοι μάλιστα επιτέθηκαν φραστικά σε όσους ιερείς έμπαιναν στον ναό, διότι «μετέτρεψαν την εκκλησία σε μπουζούκια» και ανέχονταν την παρουσία των αλλοδαπών στον Αγιο Παντελεήμονα.
Οι αποδοκιμασίες δεν σταμάτησαν ούτε κατά την αποχώρηση του κ. Παπούλια.
Μας το "ταχυδρόμησε":kanena2010.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: