Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Πως θα γιορτάσουν τα κανάλια το Χριστουγεννιάτικο τριήμερο...


Φτωχό είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο μενού των καναλιών, που λόγω χαμηλού προϋπολογισμού προτίμησαν να σερβίρουν στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι επαναλήψεις και, ευτυχώς για τους μικρούς μας φίλους, παιδικές ταινίες. Ο «Γουόλι» το ρομποτάκι σε Α’ προβολή, «Τα μαγικά Χριστούγεννα του Μίκι», «Ο Aγιος Βασίλης μου» κλπ. είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν τις μέρες των γιορτών, ενώ δεν θα λείψουν όπως πάντα οι «κονσέρβες» από τα νυχτερινά κέντρα. Στο γιορτινό τραπέζι της δημόσιας τηλεόρασης υποδέχεται με το καθιερωμένο εορταστικό «Στην υγειά μας» ο Σπύρος Παπαδόπουλος...

Ακολουθεί ένας αναλυτικός γιορτινός «χάρτης» με τις εκπομπές και τα εορταστικά προγράμματα των καναλιών έως και την Κυριακή το βράδυ. Απόψε λοιπόν τα μεσάνυχτα η Cinemania θυμάται τις ταινίες που δείχνουν την αστεία και συχνά ανατρεπτική πλευρά αυτών των ημερών.

Ο Νίκος Γουλιάς παρουσιάζει στιγμές από ρεβεγιόν της καταστροφής, χιονοπόλεμους μέχρι τελικής πτώσης, ξωτικά και Aϊ-Βασίληδες της συμφοράς που ήταν «σκέτη λέρα»... Την Παραμονή των Χριστουγέννων, στις 10.00 π.μ., η Ελένη Μενεγάκη φιλοξενεί στον εορταστικό καφέ τον Γιώργο Καπουτζίδη, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τον Τάσο Κωστή κ.ά. Μελωδικές στιγμές θα μας χαρίσει η Πέγκυ Ζήνα.

Eνα ξεχωριστό «Deal» κάνουν ο Χρήστος Φερεντίνος και ο ηθοποιός Παναγιώτης Μουζουράκης, στις 7.00 μ.μ. στον ΑΝΤ-1, που «μοιράζονται» την καρέκλα του οικοδεσπότη σε αυτό το σπέσιαλ επεισόδιο, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στα Παιδικά Χωριά SOS. Στις 8.00 μ.μ. στο «Κάτι ψήνεται» Αργεντινή, Αγγλία, Ρωσία, Σερβία και Ελλάδα στρώνουν χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Πέντε οικοδεσπότες μάς ταξιδεύουν σε πέντε διαφορετικούς προορισμούς με πυξίδα τη γεύση! Στις 9 μ.μ. ο ΑΝΤ-1 παρουσιάζει ένα σπέσιαλ X-Factor με γκεστ το συγκρότημα των Ονιράμα και στις 10 μ.μ. η ΝΕΤ παρουσιάζει το έκτακτο αφιέρωμα του «Στην υγειά μας» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, το οποίο φιλοξενεί τον Γιάννη Κότσιρα και τον Δημήτρη Μπάση, που ερμηνεύουν διαχρονικές λαϊκές επιτυχίες έχοντας στο πλευρό τους τον Χρίστο Νικολόπουλο, τον Βαγγέλη Κορακάκη κ.ά.

Ακολουθεί στις 12.30 π.μ. σε μαγνητοσκόπηση το πρόγραμμα του Ανοδος Stage με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Την ημέρα των Χριστουγέννων στις 6 το πρωί η ΕΤ1 μεταδίδει τον Oρθρο και τη Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Αργότερα στις 7 μ.μ. ο Στέλιος Παρλιάρος υποδέχεται τον κριτή του «Master Chef» Λευτέρη Λαζάρου και μαζί δείχνουν βήμα βήμα πώς να φτιάξουμε το Croquembouche. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό δέντρο από σου γαρνιρισμένο με ίνες καραμέλας.

Στις 10.00 μ.μ. στη ΝΕΤ ο Γρηγόρης Βαλτινός έχει την τιμητική του στο εορταστικό «Στην υγειά μας». Το παρών στο πλατό της εκπομπής δίνουν οι συνθέτες: Μίμης Πλέσσας, Βασίλης Δημητρίου, Γιώργος Χατζηνάσιος, Σταμάτης Κραουνάκης, των οποίων συνθέσεις τραγουδάει ο Γρηγόρης Βαλτινός. Μαζί τους και οι ερμηνευτές Γιώτα Νέγκα και Ζαχαρίας Καρούνης.

Τέλος την Κυριακή η Μαρία Σταματέρη μέσα από το «Επτά» (STAR, 6.50 μ.μ.) κάνει ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε στον χώρο του life style. Καλεσμένη της εκπομπής η Χριστίνα Λαμπίρη, που μοιράζεται μαζί της τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής της για τη χρονιά που πέρασε.

πηγη:www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: