Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Γιορτινά ταξίδια για όλα τα βαλάντια!



Οι γιορτές πλησιάζουν, το ίδιο και η άδειά σου κι εσύ δεν βλέπεις την ώρα να πάρεις τον αγαπημένο σου και να ξεφύγετε από το γκρίζο της πόλης. Χρόνο πολύ για να βρεις την ιδανική προσφορά δεν έχεις κι έτσι το κάναμε εμείς για σένα.


Τα οικονομικά πακέτα που προτείνουμε απευθύνονται σε εκείνες που ψάχνουν κάτι λιτό που για το οποίο δεν θα χρειαστεί να ξοδεψουν πολλά χρήματα αλλά και σε εκείνες που είναι διατεθειμένες να βάλουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Επικοινωνήσαμε με τον κύριο Γιάννη Ευαγγέλου ο οποίος μας ενημέρωσε για το τι ''παίζει'' αυτή τη περίοδο στην αγορά. Χρυσός κανόνας είναι: Όσο πιο νωρίς, τόσο πιο φτηνά. Οπότε μην χάνεις άλλο χρόνο και πάρε μερικές ιδέες.

Αν δεν είστε και τόσο... μοναχικοί τύποι και σας βολεύει περισσότερο να επιλέγετε πακέτα με group ρίξε μια ματιά στα παρακάτω:

Για εσένα που επιμένεις ελληνικά:

Ζαγοροχώρια:

Στο Μονοδένδρι ή στο Μεγάλο Πάπιγκο με μεταφορά με πούλμαν μπορείς να κάτσεις τέσσερις μέρες 320€ το άτομο σε ξενοδοχείο 4 αστέρων. Περιλαμβάνεται πρωινό και φαγητό.

Πήλιο:

Μεταφορά με πούλμαν, τέσσερις διανυκτερεύσεις, συμπεριλαμβάνεται πρωινό, 1 φαγητό κάθε μέρα και ρεβεγιόν, 385€ το άτομο.

Για εσένα που σου αρέσει να ταξιδεύεις εκτός συνόρων:

Βιέννη:

Τετραήμερο μαζί με τα αεροπορικά 400€ το άτομο και περιλαμβάνει δύο φαγητά και ένα κονσέρτο σε ενα concert hall. Διαμονή σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων.

Παρίσι:

Τέσσερις διανυκτερεύσεις, 420€ το άτομο και περιλαμβάνει αεροπορικά και μια κρουαζιέρα στον Σικουάνα. Eπίσης θα έχεις μία μονοήμερη περιήγηση στη πόλη του φωτός.

Κρουαζιέρα στη Μεσόγειο:

Για τις πιο εκλεκτικές μπορείς να πάρεις το αμόρε σου και να απολαύσετε μία κρουαζιέρα στη Μεσόγειο για εννέα μέρες με 750€ το άτομο.

Αν θες σε αυτές τις διακοπές να είστε αποκλειστικά οι δυο σας, τότε δεν έχεις παρά να διαλέξεις ατομικά πακέτα προσφορών.

Δύο καλές λύσεις για εξωτερικό είναι:

Βουδαπέστη:

Προσφέρονται 4 διανυκτερέυσεις σε 5αστερο ξενοδοχείο με 425€ το άτομο. Στην τιμή περιλαμβάνονται και τα αεροπορικά εισιτήρια. Αν πάλι θες κάτι πιο οικονομικό μπορείς να μείνεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με 375€.

Τυνησία:

6ήμερο με ημιαδιατροφή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, είναι 430€ το άτομο.

Aδριανούπολη:

Mε αεροπλάνο 375€ το άτομο με ημιδιατροφή και ρεβεγιόν ενώ με αυτοκίνητο για τρία βράδια 180€.

Και Ελλάδα:

Πήλιο:

Τρεις διανυκτερεύσεις με 315€ το άτομο. Έχετε ημιδιατροφή και ρεβεγιόν. Θα μείνετε σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων.

Μέτσοβο:

Τρία βράδια 210€ σε τετράστερο ξενοδοχείο με ημιδιατροφή και ρεβεγιόν.

Λίμνη Κερκίνη:

Με πρωινό τρία βράδια 160€ το άτομο σε τετράστερο ξενοδοχείο.

Σέρρες:

Στο Χιονοδρομικό κέντρο Λαίνια τρεις διανυκτερεύσεις 165€ το άτομο με ημιδιατροφή και ρεβεγιόν.

πηγη:www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: