Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

"Ακατάλληλη" η Εφη Σαρρή

Χριστουγεννιάτικο τραγούδι… ακατάλληλο για ανηλίκους! Η Εφη Σαρρή κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο ένα νέο τραγούδι της με θέμα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, το οποίο από πολλούς επισκέπτες του YouTube θεωρήθηκε «ακατάλληλο», με..... αποτέλεσμα να χρειάζεται επιβεβαίωση της ηλικίας των ενδιαφερομένων που θέλουν να το δουν.
Στο επίμαχο βιντεοκλίπ του τραγουδιού η Εφη με αμφίεση… καυτής αγιοβασιλίνας έχει στο πλευρό της δύο ημίγυμνους χορευτές, τον Κάρολι και τον Πάτρικ, που επίσης φοράνε τον κόκκινο σκούφο του Αϊ-Βασίλη. Η τραγουδίστρια σε όλη τη διάρκεια του κλιπ εμφανίζεται να ερωτοτροπεί και με τους δύο, αλλά στο τέλος οι παρτενέρ της τη σπρώχνουν, μένουν μόνοι τους και αγκαλιάζονται… Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το εν λόγω cοncept θεωρήθηκε ακατάλληλο από μια ομάδα χρηστών του Διαδικτύου που κατήγγειλαν ότι «προβάλλει μια αντρική gay σχέση βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τη γυναίκα».
«Ετοίμασα ένα πολύ χαρούμενο τραγούδι για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι μπλόκαραν το βιντεοκλίπ μου στο επίσημο site του YouTube, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να το δουν οι ανήλικοι!» λέει η Εφη Σαρρή στην «Εspresso». Και συνεχίζει σε έντονο ύφος: «Δεν καταλαβαίνω την υποκρισία κάποιων ανθρώπων εν έτει 2010 για ένα θέμα που σε άλλες χώρες αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα και σεβασμό! Εγώ το βλέπω σαν ένα ευχάριστο και -γιατί όχι;- χιουμοριστικό στιγμιότυπο δύο αντρών με μια γυναίκα που στην τελευταία σκηνή τη σπρώχνουν κάνοντας πλάκα».
Η Εφη Σαρρή μάς αποκαλύπτει ότι στο παρελθόν έχει ζήσει κάτι ανάλογο με αυτό που δείχνει το βιντεοκλίπ της: «Ημουνα σε ένα πάρτι με κάποιο φίλο μου κι ένας άλλος άντρας που νόμιζα ότι φλέρταρε εμένα τελικά έδωσε το τηλέφωνό του στον φίλο μου».
Από την πρώτη κιόλας μέρα που ανέβηκε το βιντεοκλίπ στο Διαδίκτυο συγκέντρωσε πέντε χιλιάδες επισκέψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: