Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Ο Τέβες κεράτωνε αυτό το «μωρό»!

Δεν πάμε καλά μου φαίνεται! Κάτι τέτοιο πρώτη φορά θα μπορούσα να δω, ή μάλλον να ακούσω. Για να καταλάβετε και εσείς και να αρχίσετε να. τραβάτε τα μαλλιά σας, διαβάστε τι ακριβώς έγινε!
Ο Κάρλος Τέβες λίγο πριν το Μουντιάλ, αλλά και κατά..... τη διάρκεια του, τα είχε φτιάξει με την Κλαούντια Σιαρντόνε, όμως όπως αποκάλυψε η κουκλάρα από την Αργεντινή στο «teleshow.com», αναγκάστηκε να τον χωρίσει γιατί λέει ότι την κεράτωνε! Ε τώρα μην μου πείτε πως δεν τραβάτε τα μαλλιά σας; Μια τέτοια γυναικάρα θα ήταν πιο λογικό να κερατώνει τον «Καρλίτο», παρά να είναι αυτός που είχε κι' άλλο δεσμό. Κοίτα που ο Τέβες μας βγήκε και «μούτρο». Σωστός όμως δεν μπορείτε να πείτε;
Από κει και πέρα, διαβάστε το τι ακριβώς είπε η Κλαούντια Σιαρντόνε για το συγκεκριμένο θέμα: «Ήμουν με τον Κάρλος, πριν και κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Χώρισα μαζί του όταν ανακάλυψα, ότι είχε παράλληλη από μένα σχέση. Αποφάσισα να μιλήσω ανοιχτά για το θέμα. Πέταξα μια «βόμβα» τώρα ε; Δεν θα δώσω, όμως, άλλες λεπτομέρειες, αυτά ανήκουν στο παρελθόν».
Μας το "ταχυδρόμησε":ntaksi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: