Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Νέες κινητοποιήσεις στα Μέσα Μεταφοράς


Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Οι εργαζόμενοι σε όλα τα Μέσα Μεταφοράς και τον προαστιακό αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν την Παρασκευή, στάση εργασίας από..... τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Ειδικότερα, την Παρασκευή θα ακινητοποιηθούν από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα όλα τα μέσα σταθερής τροχιάς, δηλαδή το μετρό, ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος και το τραμ, καθώς και τα τρόλεϊ.

Στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και στον Προαστιακό, γεγονός που σημαίνει ότι δεκάδες δρομολόγια θα ακυρωθούν.

Ωστόσο, κανονικά θα κινηθούν τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ.

Τα σωματεία των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες πραγματοποιούν 24ωρη απεργία και την προσεχή Δευτέρα. Οριστική απόφαση θα πάρει το συντονιστικό όργανο που έχει συσταθεί και θα συνεδριάσει την Παρασκευή.

Απεργία μέχρι και την Παρασκευή έχει κηρύξει ο Σύλλογος Συμβασιούχων Γιατρών ΙΚΑ Αττικής, ενώ σε 48ωρη απεργία προχωρούν από την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Την Παρασκευή και το Σάββατο απεργούν επίσης οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
ΠΗΓΗ:skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: