Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Το ατύχημα της Αθηνάς Ωνάση


Άφωνοι έμειναν όσοι ήταν στον ειδικό χώρο προπόνησης αθλητών ιππασίας στην περιοχή Ματοσίνος της Πορτογαλίας όταν είδαν την Αθηνά Ωνάση να...... πέφτει από το άλογό της. Πρόκειται για την δεύτερη φορά που η χρυσή κληρονόμος τραυματίζεται μέσα σε λίγους μόνο μήνες... Τον περασμένο Ιούνιο σε τουρνουά ιππασίας στη Γαλλία είχε τραυματιστεί στον ώμο και στο χέρι.



Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. H Αθηνά Ωνάση, ταξίδεψε μαζί με το σύζυγό της στις αρχές του μήνα από τη Βραζιλία στην Πορτογαλία, προκειμένου, να προετοιμαστούν για το 7ο International Jumping Competition, που πραγματοποιήθηκε φέτος στο Πόρτο.



Η Αθηνά λοιπόν πριν ξεκινήσει το πραγματικά απαιτητικό show jumping της και την ώρα που ετοιμαζόταν να πηδήξει ένα εμπόδιο κατά τη διάρκεια προθέρμανσης, το άλογό της, για άγνωστο λόγο σταμάτησε και την πέταξε βίαια. Αμέσως μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου και υπεβλήθη σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Στη συνέχεια οι γιατροί περιποιήθηκαν τα επιπόλαια τραύματά που έφερε στον κορμό, τους μηρούς και τα χέρια της και της έδωσαν εξιτήριο.



Ο σύζυγός της που ήταν στο πλάι της από την πρώτη στιγμή, ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος αφού η Αθηνά το τελευταίο διάστημα είχε αρκετά τέτοια ατυχήματα τα οποία και την επηρέαζαν ψυχολογικά αφού την κρατούσαν μακριά από αγώνες που ήθελε να πάρει μέρος.
Οι γιατροί πάντως ήταν ιδιαίτερα καθησυχαστικοί, όμως είπαν πως η χρυσή κληρονόμος πρέπει να ξεκουραστεί για μία βδομάδα τουλάχιστον.

Πηγή: Real
To διαβάσαμε:gossip247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: