Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Το κράτος καλύπτει τους οφειλέτες των 34 δισ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ

Μεγάλες κρατικές εταιρείες, γνωστές εταιρείες και.... δημόσια πρόσωπα περιλαμβάνονται στις λίστες μεγαλοοφειλετών που επεξεργάζονται οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών.

Καταγράφουν ένα μέρος από τα 34 δισ. ευρώ ανείσπρακτών οφειλών προς το Δημόσιο, μεγάλο μέρος εκ των οποίων (23,9 δισ. ευρώ) εκτιμάται από τις εφορίες με βάση στοιχεία έως το τέλος του 2009 ότι δεν είναι δυνατό να εισπραχθούν.....


Πληροφορίες αναφέρουν ότι παλαιότερες λίστες φωτογραφίζουν κυρίως τρανταχτές περιπτώσεις εταιρειών που πτώχευσαν (μεγάλη ασφαλιστική και χρηματιστηριακή εταιρεία), αλλά και το ίδιο το Δημόσιο μέσω οφειλών ΔΕΚΟ και οργανισμών. Μέσα στο κομφούζιο αυτό κυκλοφορούν -και βλέπουν το φως της δημοσιότητας- ανεπίκαιρες και αδιασταύρωτες λίστες. Η «Ε», παρότι τις έχει στην κατοχή της, δεν θα δημοσιεύσει ανεύθυνους καταλόγους. Σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη, η αρμόδια ομάδα κρούσης ετοιμάζει διαφορετικές λίστες. Κάποιες αφορούν ομάδες εταιρειών και πολιτών με υψηλές οφειλές, που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εισπραχθούν λόγω κατοχής ακινήτων ή ύπαρξης μετρητών.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΠΛΗΡΗ ΛΙΣΤΑ (ΕΔΩ)
πηγη:http://okitkort.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: