Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

"Δεν θα υπάρχει Κατάρ το 2022"

Κάποιοι φανατικοί έφτασαν στο σημείο να προβλέψουν πως η Αλ-Κάιντα θα εγκαθιδρύσει την "Ισλαμική Πολιτεία" στον Περσικό Κόλπο!
"Βλάκες, γνωρίζετε πως η Αλ-Κάιντα βρίσκεται..... στα πρόθυρα να καθιερώσει την Σαρία (Ισλαμικό δίκαιο) του πανίσχυρου Αλλάχ" έγραψε ένας χρήστης με το όνομα Χαφίντ αλ-Χουσείν σε αραβικό φόρουμ για να προσθέσει:
"Και ποιος ξέρει, ίσως ο Αλλάχ δώσει δύναμη στην Αλ-Κάιντα προκειμένου να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο των θεμάτων σε ένα, δύο ή πέντε χρόνια το πολύ. Το 2022 δεν θα υπάρχει χώρα με το όνομα Κατάρ, ούτε η επαρχία του Κουβέιτ. Ακόμη και η Σαουδική Αραβία".



Ένας άλλος απαισιόδοξος χρήστης εξέφρασε την άποψη πως το τέλος του Κατάρ θα έρθει σε εφτά χρόνια.

"Το 2022 τι Κατάρ δεν θα υπάρχει. Αντίθετα θα ιδρυθεί η Ισλαμική Πολιτεία του Κατάρ από τον Οσάμα Μπιν Λάντεν το 2017" ήταν το σχόλιο του Τζουλεϊμπίμπ αλ-Ιράμπι.



Ο Αμπού Γιασίν προέβλεψε πως αντάρτες του Καυκάσου θα βάλουν το χεράκι τους για να αποτύχει το Κατάρ. "Το 2018 η Ρωσία θα διοργανώσει το Μουντιάλ και τα αδέρφια μας από το Εμιράτο του Καυκάσου με την βοήθεια του Αλλάχ, θα δημιουργήσουν προβλήματα για να ακυρωθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2022".



Μέσα σε αυτό το κλίμα ο Αμπού Κουμπαϊμπ αλ-Χορασανί που υποστήριξε με χιουμοριστική διάθεση πως το 2022 θα γίνει το πιο συναρπαστικό Μουντιάλ, προβλέποντας παράλληλα πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πέσει θύμα απαγωγής και η Αλ-Κάϊντα θα κερδίσει το τρόπαιο.
πηγη:sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: